«Γεννήθηκα δύο φορές…»

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και την επιστροφή του

Betfootball 1/12/20 - 19:20

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ιταλικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Αυτός είχε πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη και αποτελούσε παράδειγμα, πρότυπο δύναμης και ζωής μέσα σε αυτή την πολύ άσχημη χρονιά για όλο τον κόσμο. Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός της Μπολόνια είχε διαγνωστεί με λευχαιμία και μετά από τις μάχες που έδωσε, επέστρεψε στον πάγκο και στο ποδόσφαιρο.

«Η ζωή είναι ένα θαυμάσιο πράγμα, ειδικά όταν έχεις περάσει ότι πέρασα εγώ, απολαμβάνεις πράγματα που πριν θεωρούσες δεδομένα», σχολίασε σε συνέντευξή του ο Μιχαΐλοβιτς και συνέχισε: «προσπαθώ να απολαύσω τη ζωή στο έπακρο, με όλα τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες της. Πριν έκανα το ίδιο, αλλά όχι έτσι. Γεννήθηκα δύο φορές, μία φορά στις 20 Φεβρουαρίου, άλλη στις 22 Οκτωβρίου. Έζησα τα πρώτα 50 χρόνια, Θα ζήσω άλλα 5ο.
Τα δάκρυά μου έρχονται από μέσα μου, είναι αληθινά. Ένας σκληρός άντρας που κλαίει, προκαλεί τρυφερότητα, έχω μάθει να μην κρατάω τίποτα μέσα, πρέπει να εκφράζω τα συναισθήματά μου. Όταν πρέπει να κλάψω, θα κλάψω, δεν θα ντραπώ. Φοβόμουν αλλά ποτέ δεν έμεινα χωρίς ελπίδα, που συνέδεσα με τη βούληση να πολεμήσω για να ζήσω. Δεν μπορούσα να σκεφτώ να φύγω, η μητέρα μου δεν μπορούσε να κλαίει για τον γιο της, αυτός δεν είναι ο κύκλος της ζωής. Βέβαια  εάν δεν υπήρχαν γιατροί και θεραπείες, το θάρρος δεν θα ήταν αρκετό».

Παρασκήνια

Θέματα