Δεν… ξεχνάει τον Μανέ ο Ζιντάν!

Ο Σενεγαλέζος στράικερ της Λίβερπουλ συνεχίζει να αποτελεί μεταγραφικό πόθο του "Ζιζού"

Betfootball 20/05/20 - 20:06

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια… Ο Σαντιό Μανέ έχει πολλούς θαυμαστές και ένας από τους μεγαλύτερους είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν! Ο “Ζιζού” διατηρεί τον Σενεγαλέζο στράικερ της Λίβερπουλ στα πολύ ψηλά σημεία της μεταγραφικής του λίστας. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο μάλιστα, ο Μανέ είναι πλέον ο πρώτος στόχος της Ρεάλ για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Αυτό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία, έγινε διότι ο Ζιντάν και η Ρεάλ πιστεύουν ότι ειδικά φέτος δεν θα καταφέρουν να πάρουν τον Εμπαπέ από την Λίβερπουλ.

Ο Ζιντάν ψάχνει για ενίσχυση της επίθεσής του, καθώς ο Μπενζεμά… τρέχει προς τα 33 του, ο Γιόβιτς δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, ενώ οι νεαροί Βραζιλιάνοι Ροντρίγκο και Βινίσιους έχουν τεράστιες δυνατότητες, αλλά τους λείπει η εμπειρία.

Η πίεση της Ρεάλ για τον Μανέ, συνδέεται σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο για το παρατεταμένο φλερτ της Λίβερπουλ με τον Τίμο Βέρνερ. Ο Κλοπ πάντως, δύσκολα θα δώσει το πράσινο φως για τον Μανέ που είναι από τα σημαντικά γρανάζια της ομάδας του. Εκτός και εάν προκύψει πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί, όπως για παράδειγμα αυτή της Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο, αν και τα δεδομένα μετά από την πανδημία πλέον, μάλλον θα είναι διαφορετικά. Ή εάν έχει προχωρήσει και το φλερτ της Λίβερπουλ με τον Εμπαπέ…

Παρασκήνια

Θέματα