Η ματωμένη φωτογραφία με τον παιδικό ήρωα

Ένας πιτσιρικάς έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο του Σαλάχ και... έπεσε σε κολώνα!

Betfootball 11/08/19 - 21:27

Μία φωτογραφία με τον ήρωα των παιδικών χρόνων είναι πάντα ανεκτίμητη. Πολλές φορές ωστόσο, έχει και το αντίστοιχο…τίμημα. Για τον 11χρονο Λουίς Φάουλερ, το τίμημα αυτό ήταν μία… ματωμένη μύτη! Στο τέλος όμως, το αίμα που κυλούσε από τη μύτη του, μπερδεύτηκε με τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια του όχι από πόνο, αλλά από χαρά και συγκίνηση. Ο στόχος του πιτσιρικά είχε επιτευχθεί, αν και όχι με τον ορθόδοξο τρόπο!

Ο ήρωας του 11χρονου Λουίς από το Λίβερπουλ δεν είναι άλλος από τον Μοχάμεντ Σαλάχ! Ο «Φαραώ» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σκορπάει τον πανικό στους αντιπάλους του, αλλά και τον ενθουσιασμό στους θαυμαστές του. Όπως στον Λουίς Φάουλερ και στον μικρό αδερφό του. Οι δύο πιτσιρικάδες μένουν κοντά στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ και στις καλοκαιρινές διακοπές τους «κυνηγούν» τους ήρωές τους για μία αναμνηστική φωτογραφία. Το ίδιο έκαναν και το Σάββατο, στην προπόνηση της Λίβερπουλ μετά από την νικηφόρα πρεμιέρα στην Πρέμιερ Λιγκ επί της Νόριτς. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν από τους τελευταίους που βγήκαν από το προπονητικό κέντρο και ο Λουίς Φάουλερ ξεχύθηκε πίσω του σαν τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου. Έπρεπε να σταματήσει τον ήρωά του. Στην προσπάθειά του όμως, ήταν λίγο απρόσεκτος και έπεσε πάνω σε μία… κολόνα! Η προσπάθειά του φάνηκε καταρχήν να αποτυγχάνει. Όπως και πολλών άλλων, πραγματικών αμυντικών.

Ο πιτσιρικάς έπεσε στο έδαφος και τότε ο Σαλάχ αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Επέστρεψε με το αυτοκίνητό του και έσπευσε να βοηθήσει τον πιτσιρικά που δεν πίστευε στα μάτια του! Η αγκαλιά του «Φαραώ» ήταν το καλύτερο αντίδοτο για τον πόνο και την ματωμένη μύτη του. Αφού ο Σαλάχ είδε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αγκάλιασε τον μικρό σαν να ήταν ο Φιρμίνο ή ο Μανέ και η ματωμένη φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου. Πιο τυχερός ήταν ο μικρός αδερφός του Λουίς που έβγαλε πολύ πιο άνετος την δικιά του αναμνηστική φωτογραφία!

«Ο Μο ζητούσε συνεχώς συγνώμη για το ατύχημα, χωρίς να φταίει σε κάτι», εξήγησε σε ΜΜΕ του Λίβερπουλ ο πατριός του αγοριού και συνέχισε: «ήταν πραγματικά πολύ ευγενικός. Όταν επέστρεψε, ο Λουίς ξέχασε τελείως τον τραυματισμό του. Είναι ο ήρωας των παιδιών, δεν θα το ξεχάσουν ποτέ».

Έστω και ματωμένος, ο 11χρονος Λουίς πέτυχε το στόχο του. Η φωτογραφία αυτή θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στις συλλογές του. Και εάν μείνει κάποιο σημάδι στη μύτη του, μάλλον θα το επιδεικνύει με καμάρι. «Το έπαθα τη μέρα που σταμάτησα τον Σαλάχ», μπορεί να λέει.

Παρασκήνια

Θέματα