Θέλουν… επανασύνδεση με Πιόντεκ στην Τζένοα

Ενδιαφέρον και για την επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος όμως δείχνει να προτιμάει την Ισπανία και την Μπέτις

Betfootball 12/01/21 - 19:58

Το… φαινόμενο Πιόντεκ “χτύπησε” το ιταλικό ποδόσφαιρο τη σεζόν 2018-2019! Η Τζένοα είχε πάρει το καλοκαίρι του 2018 έναν άγνωστο Πολωνό στράικερ από την Κρακοβία. Η απόκτησή του είχε κοστίσει μόλις 4εκ. ευρώ. Ο άγνωστος αυτός στράικερ ήταν φυσικά ο Κρίστοφ Πιόντεκ, ο οποίος έσπασε όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος και μόλις έξι μήνες μετά η Μίλαν έδινε… 35εκ. ευρώ στην Τζένοα για να τον πάρει στο “Σαν Σίρο”. Εκεί όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο καλά και έναν χρόνο αργότερα, ο Πιόντεκ πήγαινε στην Χέρτα, όπου και εκεί δεν σκοράρει με τους ίδιους ρυθμούς.

Η Τζένοα που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και είναι μία ανάσα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη θέλει να τον πάρει πίσω στην ομάδα και ο ίδιος ο Πιόντεκ δείχνει “πολύ ζεστός” για αυτή την προοπτική, καθώς θα ήθελε να επιστρέψει εκεί που χαρακτηρίστηκε “φαινόμενο”! Το ίδιο… ζεστή είναι και η Χέρτα και αναμένονται εξελίξεις.

Στην προσπάθειά της για ενίσχυση, η Τζένοα ενδιαφέρθηκε και για την επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος δείχνει να προτιμάει την Ισπανία και την Μπέτις.

Παρασκήνια

Θέματα