Κιελίνι στην αυτοβιογραφία του: «Ο Μπαλοτέλι άξιζε μία σφαλιάρα»

"Ο Φελίπε Μέλο είναι ο χειρότερος των χειρότερων", αναφέρει ο αμυντικός της Γιουβέντους που δεν... μάσησε τα λόγια του

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα βγάλει το βιβλίο με την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Εγώ ο Τζόρτζιο» την επόμενη εβδομάδα, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο 35χρονος αμυντικός της Γιουβέντους δεν… μάσησε τα λόγια του σε αυτό το βιβλίο, ειδικά για τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Φελίπε Μέλο.

«Πραγματικά με απογοήτευσαν δύο ποδοσφαιριστές και μπορεί να επιβεβαιώσω όλα όσα έγραψα στο βιβλίο», ανέφερε ο Κιελίνι και συμπλήρωσε: «Ο Μπαλοτέλι είναι αρνητικός άνθρωπος χωρίς κανένα σεβασμό για την ομάδα. Κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στην Βραζιλία το 2013 δεν βοηθούσε σε τίποτα και πραγματικά του άξιζε μία σφαλιάρα. Κάποιοι άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν ανάμεσα στους πέντε καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά δεν τον σκεφτόμουν ούτε μέσα στους δέκα ή είκοσι καλύτερους. Παρόλα αυτά υπήρχε κάποιος που ήταν ακόμα χειρότερος. Ο Φελίπε Μέλο. Πραγματικά ήταν ο χειρότερος των χειρότερων. Δεν μπορώ να ανεχθώ ανθρώπους που δεν έχουν σεβασμό, αυτούς που θέλουν να είναι πάντα αντιδραστικοί. Με αυτόν τριγύρω ήταν πάντα πολύ πιθανό να ξεσπάσει ένας καυγάς. Και το είχα πει αυτό στους ανθρώπους της ομάδας».

Ο Φελίπε Μέλο ήταν πάντα έτοιμος για καυγά σύμφωνα με τον Τζόρτζιο Κιελίνι

Ο Κιελίνι ρωτήθηκε για το τι θα κάνει όταν αντιμετωπίσει ξανά τον Μάριο Μπαλοτέλι μετά από όλα αυτά που είπε γι’ αυτόν, για να απαντήσει: «Δεν έχω κακές προθέσεις και δεν κρατάω κακία. Αν χρειαστεί να μοιραστώ κάτι με αυτούς τους παίκτες θα το κάνω. Δεν είμαι ο καλύτερος φίλος με όλους, αλλά είναι οι δύο που ξεπέρασαν όλα τα ανεκτά όρια. Για μένα, το πρόβλημα δεν είναι να παίξεις άσχημα ή να ξενυχτήσεις κάποια βράδια, αλλά το να δείξεις ασέβεια και να μην νιώθεις τίποτα μέσα σου. Μία φορά μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά όχι να επαναλαμβάνεται».

Ο αμυντικός της Γιουβέντους γράφει στην αυτοβιογραφία του πως μισεί την Ίντερ, αλλά ξεκαθαρίζει τι εννοεί με αυτό: «Νομίζω πως ο κόσμος καταλαβαίνει τι εννοώ και δεν θέλω να παρεξηγηθεί. Μισώ την Ίντερ με αθλητικό τρόπο, όμως ο Μάικλ Τζόρνταν μισεί τους Πίστονς. Δεν μπορώ παρά να μισώ την Ίντερ, αλλά 99,9% του χρόνου που συναντώ παίκτες εκτός αγωνιστικού χώρου, περνάμε πολύ καλά. Μάλιστα όταν τραυματίστηκα στο γόνατο την περασμένη σαιζόν, το μήνυμα που με ευχαρίστησε περισσότερο ήταν αυτό από τον Χαβιέ Ζανέτι. Το αθλητικό μίσος είναι αυτό που σε οδηγεί στο να νικήσεις έναν αντίπαλο και αν του δοθεί η σωστή ερμηνεία, είναι σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού».

Παρασκήνια

Θέματα