Λεονάρντο: «Ο Νεϊμάρ πωλείται αν έρθει η κατάλληλη πρόταση»

"Έχει συμβόλαιο μαζί μας για τρία χρόνια ακόμα και από τη στιγμή που δεν έχουμε δεχθεί καμία προσφορά δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε", ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν

Οι σχέσεις του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν φτάσει στα άκρα, με τον Βραζιλιάνο να πιέζει για να φύγει και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και για το λόγο αυτό δεν εμφανίστηκε και τη Δευτέρα στην προετοιμασία του γαλλικού συλλόγου που εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα. Πλέον οι πρωταθλητές Γαλλίας αν και αρχικά δεν ήθελαν να παραχωρήσουν τον Νεϊμάρ, παρουσιάζονται ανοικτοί σε όλα, όπως δήλωσε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο: «Ο Νεϊμάρ μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν έρθει όμως μία πρόταση που θα τους ικανοποιεί όλους. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν κάποιος θέλει να τον αγοράσει ή σε ποια τιμή. Όλα αυτά δεν μπορούν να διευθετηθούν σε μία μέρα, αυτό είναι σίγουρο». Ο Λεονάρντο ρωτήθηκε για το αν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την Μπαρτσελόνα, για να απαντήσει: «Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση, αλλά είναι αλήθεια ότι είχαμε μία επιφανειακή επαφή μαζί τους».

Ο Λεονάρντο πάντως δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο Νεϊμάρ δεν εμφανίστηκε στην έναρξη της προετοιμασίας την Δευτέρα: «Έχει υποχρεώσεις με το ίδρυμά του και τους σπόνσορές του, αλλά δεν είναι ημερομηνίες που είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο. Οι διακοπές του ήταν μέχρι της 8 Ιουλίου και δεν εμφανίστηκε. Δεν γνωρίζω πότε θα επιστρέψει. Το μόνο που ξέρω είναι πως έπρεπε να γυρίσει στις 8 Ιουλίου. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν έτσι απλά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Υπάρχουν άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Το έχουμε δει και αλλού, στο Μάντσεστερ και σε άλλους συλλόγους, με ποδοσφαιριστές που θέλουν να φύγουν».

Όσον αφορά το αν ο Νεϊμάρ ενημέρωσε την Παρί ότι θέλει να φύγει, ο Λεονάρντο είπε: «Αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους. Στο ποδόσφαιρο λέγεται κάτι και την επόμενη μέρα γίνεται κάτι άλλο. Είναι απίστευτο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους του. Οι προθέσεις όλων είναι ξεκάθαρες. Αλλά έχει συμβόλαιο μαζί μας για τρία χρόνια ακόμα και από τη στιγμή που δεν έχουμε δεχθεί καμία προσφορά δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε».

Παρασκήνια

Θέματα