Μέσι: «Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ξανά το ίδιο»

"Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο", ανέφερε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι έχει την αίσθηση πως το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο μετά την πανδημία του κορωνοϊού που χτύπησε όλο τον κόσμο με εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους. Ο Αργεντίνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός πως οικογένειες και φίλοι δεν είχαν ούτε την ευκαιρία για να πουν αντίο στα αγαπημένα τους πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή. «Δεν μπορούσαν ούτε αντίο να τους πουν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο», ανέφερε ο Μέσι και συμπλήρωσε: «Σχεδόν όλοι μας έχουμε την απορία για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από όλα αυτά που έγιναν. Πέρα από την καραντίνα και το γεγονός πως αυτή η κατάσταση μας αιφνιδίασε, πολλοί άνθρωποι πέρασαν δύσκολες στιγμές, αφού επηρεάστηκαν από όλο αυτό με κάποιο τρόπο. Όπως αυτοί που έχασαν φίλους και συγγενείς χωρίς να καταφέρουν να τους πουν αντίο. Πιστεύω ότι υπήρχαν πολλά αρνητικά σε αυτή την κρίση, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει κάτι χειρότερο από το να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς. Είναι κάτι που μου προκαλεί αναστάτωση και είναι άδικο για όλους».

Αναφερόμενος στην επίδραση της πανδημίας στο ποδόσφαιρο και το πώς θα παρουσιαστεί μετά το τέλος αυτής της κρίσης, ο Λιονέλ Μέσι σχολίασε: «Δεν πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή γενικότερα, θα είναι το ίδιο». Στην Ισπανία οι ομάδες μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη της La Liga στις 11 Ιουνίου.

Παρασκήνια

Θέματα