Μήνυμα αποχώρησης του Εμπαμπέ από την Παρί!

"Ίσως είναι η ώρα να αναλάβω μεγαλύτερες ευθύνες. Ίσως στην Παρί Σεν Ζερμέν, ίσως όμως κάπου αλλού για ένα νέο πρότζεκτ", ανέφερε ο Γάλλος επιθετικός, με την Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει στην γωνία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έστειλε μήνυμα αποχώρησης από την Παρί Σεν Ζερμέν… αναζωπυρώνοντας τη φημολογία για μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου του για την ανάδειξη ως κορυφαίου παίκτη του γαλλικού πρωταθλήματος δήλωσε: «Φυσικά και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση αυτή την περίοδο, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα, αφού φτάνω ίσως στο πρώτη ή δεύτερο σημαντικό σημείο της καριέρας μου. Έμαθα πάρα πολλά εδώ και νιώθω ότι ίσως είναι η ώρα να αναλάβω μεγαλύτερες ευθύνες. Ίσως στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που θα μου έδινε μεγάλη χαρά, ίσως όμως κάπου αλλού για ένα νέο πρότζεκτ».

Φυσικά ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά την αποχώρησή του από την εκδήλωση ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι εννοούσε με όσα είπε, για να απαντήσει: «Είπα αυτά που είχα να πω. Όταν βρίσκεσαι σε τέτοιες εκδηλώσεις μπορείς να στείλεις μηνύματα. Πιστεύω ότι έστειλα το δικό μου». Ο τεχνικός της Παρί, Τόμας Τούχελ έδειχνε σοκαρισμένος ακούγοντας τον λόγο που έβγαλε ο Εμπαπέ παραλαμβάνοντας το βραβείο του και οι φήμες για μεταγραφή του στην Ρεάλ άρχισαν και πάλι να φουντώνουν.

Παρασκήνια

Θέματα