Μήνυμα… εξόδου από τον Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Δανός μέσος της Τότεναμ μίλησε για την επιθυμία του να ζήσει νέες εμπειρίες, με την Ρεάλ να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιβεβαίωσε πως θέλει να φύγει από την Τότεναμ το φετινό καλοκαίρι, αναζητώντας μία νέα εμπειρία στην καριέρα του. Ο 27χρονος Δανός μέσος που βρίσκεται έξι χρόνια στα «σπιρούνια», έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και αναφερόμενος στο μέλλον του σχολίασε: «Αισθάνομαι πως είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου που ίσως θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα μου έχουν συμβεί στην Τότεναμ. Αλλά όπως έχω αναφέρει θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο». Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν, όμως ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι τον κοστολογεί στα 150 εκ. ευρώ. Ένα πόσο όμως που μπορεί να πέσει πιο χαμηλά στις διαπραγματεύσεις, από τη στιγμή που ο Έρικσεν μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

«Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό είναι το σχέδιό μου», ανέφερε ο 27χρονος Δανός, ο οποίος συμπλήρωσε: «Στο ποδόσφαιρο δεν γνωρίζεις πότε έρχεται το ξεκαθάρισμα. Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Όλοι το θέλουν και είναι καλύτερο να γίνει όσο πιο σύντομα είναι δυνατόν. Όμως στο ποδόσφαιρο χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορείς να θέσεις μόνος σου μία ημερομηνία. Τα πάντα εξαρτώνται από τον Ντάνιελ Λέβι. Και πρέπει να έρθει και πρόταση από άλλο σύλλογο. Αν πρέπει να φύγω, τότε ελπίζω να γίνει για να κάνω ένα βήμα πιο πάνω. Αλλά θα πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να καλέσει την Τότεναμ και να πει πως θέλει τον Έρικσεν. Και δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής απ’ όσο ξέρω».

Πάντως ο Έρικσεν δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να παραμείνει και την επόμενη περίοδο στην Τότεναμ ή ακόμα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο: «Είναι δύσκολα. Όλα εξαρτώνται από τις πιθανότητες. Αν δεν υπάρξει κάτι που θα είναι πιο ενθουσιώδες γιατί να μην μείνω στην Τότεναμ; Θα πρέπει να καθίσω στο τραπέζι και να διαπραγματευτώ ένα νέο συμβόλαιο. Αν τότε υπογράψω ένα νέο συμβόλαιο, θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες».

Παρασκήνια

Θέματα