«Με σεβασμό και σοβαρότητα»

Ο Σαντιάγο Σολάρι ζήτησε από τους παίκτες του εμφάνιση ανάλογη με αυτές των τελευταίων ημερών στην Ισπανία * Κουρτουά: Πιθανό το 4ο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ!

Betfootball 12/02/19 - 20:38

Η αναγεννημένη Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτεται τον Άγιαξ για την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σαντιάγο Σολάρι ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τον ίδιο σεβασμό, την ίδια προσήλωση και την αντίστοιχη σοβαρότητα με τα ντέρμπι στις ισπανικές διοργανώσεις. «Έχουν πολύ καλή ομάδα», σχολίασε για τον Άγιαξ ο Σολάρι και συνέχισε: «στο ποδόσφαιρο πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο. Έτσι θα κάνουμε και με τον Άγιαξ. Ελπίζω να κάνουμε μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή πριν από τρεις ημέρες κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά και με αυτή στο ‘Καμπ Νου’. Με την ίδια σοβαρότητα, την ίδια προσήλωση και τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο».

«Ναι, είναι πιθανή η κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ», έλεγε δίπλα στον προπονητή του ο Τιμπό Κουρτουά και συνέχιζε: «όποιον παίκτη και εάν ρωτήσετε κάθε χρόνο, θα πει ότι η Ρεάλ είναι ένα από τα φαβορί. Υπάρχουν και άλλες υποψηφιότητες, αλλά εμείς έχουμε ποιότητα και εμπειρία. Όλα όμως πρέπει να τα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και τώρα το επόμενο είναι με τον Άγιαξ. Κανείς από εμάς δεν περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι. Το αντίθετο…».

Παρασκήνια

Θέματα