Μπουφόν: «Πάντα έψαχνα νέες προκλήσεις…»

"Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ακόμα ένας μεγάλος τερματοφύλακας", ανέφερε ο 40χρονος γκολκίπερ

Betfootball 9/07/18 - 17:16

Ενθουσιασμένος σαν μικρό παιδί και έτοιμος για τη νέα πρόκληση ακόμα και σε αυτό το όψιμο στάδιο της καριέρας του που ακούει στο όνομα της Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Ήρθα στο Παρίσι με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού. Έχω τρομερή ενέργεια αυτό το νέο ξεκίνημα. Πάντα έψαχνα για νέες προκλήσεις. Σήμερα είχα την πρώτη μου προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες. Είναι περίεργο, αλλά κι ευχάριστο να προπονούμαι για πρώτη φορά, ακούγοντας μία νέα γλώσσα» ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος Ιταλός γκολκίπερ και συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω ότι έχω να δώσω κάτι ακόμα στο ποδόσφαιρο. Αυτή η νέα πρόσκληση μπορεί να με κάνει να προοδεύσω τόσο σαν παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Υπάρχει η πίεση για αποτελέσματα, αλλά η κατάκτηση του Champions League δεν είναι εμμονή για μένα.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα. Θα κάνω ότι καλύτερο. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ακόμα ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα, πουθενά δεν πήρα εγγύηση ότι θα είμαι το νούμερο 1. Το κέρδισα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η ομάδα που παρακολούθησα πιθανώς περισσότερο από κάθε άλλη τα τελευταία χρόνια, γιατί ήθελα να δω που μπορεί να φτάσει το πρότζεκτ της. Υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία, αλλά χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να κάνει πράξη όλα αυτά τα σχέδια».

Παρασκήνια

Θέματα