Ο Τόμας Τούχελ και επίσημα προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο 44χρονος Γερμανός τεχνικός είναι ο αντικαταστάτης του Ουνάι Έμερι

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τόμας Τούχελ είναι ο νέος της προπονητής, αντικαθιστώντας τον Ουνάι Έμερι. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε η βεβαιότητα πως ο 44χρονος Γερμανός τεχνικός είχε συμφωνήσει με του ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου και ήρθε πλέον και η επιβεβαίωση.

«Με μεγάλη μου χαρά, περηφάνια και φιλοδοξία, έρχομαι σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο», ανέφερε ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος δεν είχε δουλέψει κάπου μετά την αποχώρησή του από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της περασμένης περιόδου και συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να δουλέψω με αυτούς τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. Με το επιτελείο μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Υπάρχει μεγάλη προοπτική στην Παρί και είναι η πιο συναρπαστική πρόκληση που μου έχει παρουσιαστεί».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαΐφί σχολίασε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Τόμας Τούχελ ως νέο προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Τόμας είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη».

Παρασκήνια

Θέματα