Πόσο αξίζει ένα γκολ που δεν μέτρησε ποτέ;

Το... πεταμένο περιβραχιόνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο από το παιχνίδι της Πορτογαλίας στην Σερβία πωλήθηκε έναντι 63.000 ευρώ για καλό σκοπό!

Betfootball 2/04/21 - 20:08

Στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν εντυπωσιακά γκολ, απίθανες χαμένες ευκαιρίες και ωραία γκολ. Η φάση που σημάδεψε όμως όλα τα παιχνίδια, εξελίχθηκε στο Βελιγράδι και στο παιχνίδι της Σερβίας με την Πορτογαλία. Στην εκπνοή του ματς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα γκολ το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Ο αρχηγός τον Πορτογάλων πέταξε οργισμένος το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φορούσε και αποχώρησε από το γήπεδο λίγα δευτερόλεπτα πριν από την επίσημη λήξη.

Ένας νεαρός πυροσβέστης που βρέθηκε λόγω υπηρεσίας στο γήπεδο έσπευσε και πήρε το περιβραχιόνιο έχοντας στο μυαλό του έναν ωραίο σκοπό. Να βγάλει σε δημοπρασία το περιβραχιόνιο του Κριστιάνο και τα έσοδα να διατεθούν για την πολυδάπανη θεραπεία ενός βρέφους 6 μηνών που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Μετά από αρκετά εμπόδια, η δημοπρασία ολοκληρώθηκε και το περιβραχιόνιο πωλήθηκε έναντι 63.000 ευρώ.

Το γκολ που δεν μέτρησε ποτέ είχε τελικά τεράστια αξία ανθρωπισμού. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε εν αγνοία του μία πολύτιμη ασίστ και ένας νεαρός πυροσβέστης είχε μία πολύ καλή ιδέα.

Παρασκήνια

Θέματα