Απ’ τη μύγα… ξίγκι!

Southern 10/10/18 - 17:26

Σε ρηχά νερά κινηθήκαμε χθες και σήμερα ο εντοπισμός αξιόλογων επιλογών δημιουργεί… πονοκέφαλο με ένα κουπόνι που προσφέρεται μόνο για να κάνουμε… χαβαλέ με τα ονόματα των ομάδων από τις ασιατικές χώρες.

Με το… στανιό επιλέξαμε μία δυάδα για ένα Fun Bet, καθώς αυτές οι μέρες είναι εντελώς ακατάλληλες για σοβαρό στοιχηματικό παιχνίδι.

Στο Κύπελλο Δανίας η Νικόμπινγκ της δεύτερης κατηγορίας υποδέχεται την Βέιλε της πρώτης. Οι γηπεδούχοι παίζουν προσεκτικά, δίνοντας μεγάλη βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα και με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουν τη Βέιλε που θα εμφανιστεί με πολλές αλλαγές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προτεραιότητα την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, το Κύπελλο το αντιμετωπίζουν σαν κάτι δευτερεύον και από αυτή τη σκοπιά αποκτά ενδιαφέρον ο «άσος» που κυκλοφορεί στο 2,75.

Το βράδυ η Εθνική Ιταλίας του Ρομπέρτο Μντσίνι φιλοξενεί στο «Marassi» της Γένοβας την Ουκρανία του Αντρέι Σεφτσένκο, η οποία ξεκίνησε με 2 στις 2 νίκες τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Παρά τις δοκιμές των δύο προπονητών υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να γίνει (έστω και οριακά) το Over 2,5 που προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ (2,15).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (10/10)

ΝΙΚΟΜΠΙΝΓΚ – ΒΕΪΛΕ (20.00)     1              2,75

ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ (21.45)         Over 2,5               2,15

Παρασκήνια

Θέματα