«Διπλά» στην Ολλανδία, γκολ στην Ισπανία…

Southern 14/09/18 - 15:46

Οι ευρωπαϊκές λίγες επιστρέφουν μετά τη διακοπή και το νέο κουπόνι απαιτεί μεγάλη προσοχή, ειδικά για τις ομάδες που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις το επόμενο μεσοβδόμαδο.

Σήμερα θα ψάξουμε σημεία στη Β’ Ολλανδίας, όπου η Γκο Αχέντ Ιγκλς έχει ξεκινήσει σαν… τρένο το νέο πρωτάθλημα. Οι «αετοί» του Ντεβέντερ μετρούν το απόλυτο μέχρι στιγμής (4 στα 4) με δυνατές εμφανίσεις και σκοράρουν από δύο ή περισσότερα γκολ σε κάθε αγώνα. Οι μικροί της Αλκμάαρ βγάζουν χτυπητές αδυναμίες σε όλα τα παιχνίδια τους και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν μόλις ένα πόντο μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές. Μεγάλη η διαφορά των δύο αντιπάλων, σωστό και δίκαιο το 2,00 στο «διπλό».

Η Αϊντχόφεν (η σκέτη όχι η PSV) είναι μέχρι τώρα η χειρότερη ομάδα στη Β’ Ολλανδίας κι αν η βαθμολογία γύριζε… τούμπα θα ήταν πρωτοπόρος. Ουραγός με σταθερά απογοητευτική παρουσία στα 4 πρώτα φετινά παιχνίδια της, γνώρισε δίκαια ισάριθμες ήττες. Πολύ πιο ενθαρρυντική η εικόνα της Μάαστριχτ, ειδικά εκτός έδρας που παίζει χωρίς άγχος, καθώς δεν υπάρχει η πίεση των απαιτητικών οπαδών της. Στο 2,68 εδώ το «διπλό», στο οποίο ποντάρουμε δίχως δεύτερη σκέψη.

Ουέσκα και Βαγιεκάνο θα στηριχτούν στην ποιότητα των επιθετικών τους για να βρουν τους βαθμούς που απαιτούνται ώστε να επιβιώσουν στη μάχη του υποβιβασμού. Η αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει… ροντέο κι εμείς επιλέγουμε το συνδυαστικό G/G και Over 2,5 που βρίσκουμε στο 2,06.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (14/9)

ΑΛΚΜΑΑΡ Β’ – ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ (21.00)               2              2,00

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ (21.00)           2              2,68

ΟΥΕΣΚΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (22.00)     G/G+Over 2,5    2,06

Παρασκήνια

Θέματα