Δύο άσοι και ένα over 2,5 με απόδοση 9,01

Bet_John 17/10/19 - 09:01

Τρεις προτάσεις για σήμερα από Βραζιλία και Χιλή, με συνολική απόδοση 9,01…

* Στην Βραζιλία, η Φλουμινένσε υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, όπου δέχθηκαν μόλις ένα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία τους ματς, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα τρία. Η Φλουμινένσε είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί έστω και δύσκολα να βγάλει τον άσο στο 2,28.

* Στην Χιλή, η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε φιλοξενεί την Ικίκε. Τρία over 3,5 στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πέντε over στα έξι τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,75 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Χιλή, η Έβερτον υποδέχεται την Κουρίκο. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις σερί ήττες. Η Έβερτον μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Κουρίκο, βγάζοντας τον άσο στο 2,26.

Παρασκήνια

Θέματα