Δύο διπλά και τρία over με απόδοση 20,96

Bet_John 12/05/19 - 09:17

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 20,96…

* Στην Ολλανδία για την προτελευταία αγωνιστική, η Άλκμααρ υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι που ισοβαθμούν στην κορυφή με τον Άγιαξ, έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Αϊντχόφεν θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στον τίτλο και το διπλό στο 1,73 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για την προτελευταία αγωνιστική της La Liga, η Βαγιεκάνο φιλοξενεί την Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι που έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, μετρούν μία νίκη στα πέντε τελευταία τους ματς, με μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα. Οι φιλοξενούμενοι που είναι ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έρχονται από δύο νίκες και μία ήττα στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές. Η Βαγιαδολίδ καίγεται για τη νίκη και το διπλό στο 1,75 έχει αξία.

* Στην Ολλανδία, η Τσβόλε υποδέχεται την Φένλο. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,33 να μπαίνει στις επιλογές μου

* Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Λιόν. Πέντε over στα επτά τελευταία τους ματς έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, με τα έξι στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,54 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Αυστρία, η Στουρμ Γκρατς υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερα σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,93 μπορεί να μας πληρώσει.

Παρασκήνια

Θέματα