Δύο over και ένα ημίχρονο/τελικό με απόδοση 6,71

Bet_John 6/05/19 - 09:17

Τρεις προτάσεις για σήμερα με δύο over 2,5 και ένα ημίχρονο/τελικό, με συνολική απόδοση 6,71…

* Στην Serie A, η Μίλαν υποδέχεται την Μπολόνια. Οι «ροσονέρι» που είναι έξι βαθμούς πίσω από την 4η Αταλάντα, έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα έξι ματς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που είναι πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μετρούν έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα οκτώ τελευταία τους ματς, από τα οποία τα έξι ήταν στο over. Η Μπολόνια μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει ώστε να ανοίξει το ματς, με το over 2,5 στο 1,95 να έχει αξία.

* Στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ φιλοξενεί την Καϊσερίσπορ. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία τους ματς, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα έξι. Η Τραμπζονσπόρ μπορεί να βγάλει το ημίχρονο/τελικό 1/1 στο 2,25.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται την Κολωνία. Τέσσερα over στα έξι τελευταία τους ματς έχουν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,53, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα