Κινεζική τριάδα στο 4,86

Νικολαΐδης 20/09/22 - 01:06

Τριάδα η οποία αποτελείται από δύο Over 2,5 και ένα αμφισκορο συνολικής απόδοσης 4,86 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Σετζεν φιλοξενεί σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της κορυφαίας κατηγορίας στην Κίνα η Γουχάν. Για τρίτο σερί ματς, πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες της και τα πολλά λάθη στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα η Γουχαν, να ηττηθεί εντός έδρας με 2-1 από την Σαντονγκ. Μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία, ενώ τα εννιά πρόσφατα εντός, ολοκληρώθηκαν στο Over 2,5 και το αμφισκορο. Στον αντίποδα η Σετζεν συντριβεί για 2ο σερί ματς με 5-1, αυτή την φορά από την Νταλιαν. 14 γκολ παθητικό στα τρία τελευταία τα οποία ολοκληρώθηκαν στο Over 2,5 και το αμφισκορο. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό και στον σημερινό αγώνα και θα στραφώ στο Over 2,5.

Την Γουχαν Θρι Ταουνς υποδέχεται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος Κίνας η Τσανγκτσουν. Τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών έβαλε η Ρονγκτσενγκ, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Τσανγκτσουν. Για πρώτη φορά, μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου η γηπεδούχος του σημερινού αγώνα, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δεύτερη η οποία ολοκληρώνεται στο Under 2,5 και που δεν σκοράρει. Από την άλλη πλευρά η Γουχαν Θρι Ταουνς άφησε δύο βαθμούς κόντρα στην Σαντονγκ, με την οποία έμεινε στο 1-1. Αήττητη για 16 σερί αγώνες, μετά τα 14 εξ’ αυτών να ολοκληρώνονται με τρίποντο και μόλις τα δύο σε ισοπαλία. Σαφώς πιο σταθερή η Γουχαν, ωστόσο, θεωρώ πως η Τσανγκτσουν θα αναζητήσει αντίδραση με αποτέλεσμα το αμφισκορο να αποκτά πλεονέκτημα.

Νταλιαν και Χεμπει κοντράρονται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στην κορυφαία τη τάξη κατηγορία του πρωταθλήματος Κίνας. Επιστροφή στις πειστικές εμφανίσεις και στα τρίποντα για την Νταλιαν η οποία σκόρπισε με 5-1 την Σετζεν. Είχε προηγηθεί η ήττα (4-2) από την Μειζου η οποία είχε βάλει τέλος σε αήττητο σερί τριών αγώνων της Νταλιαν. Από την άλλη πλευρά η Χεμπει ηττήθηκε με 3-1 από την Μπειτζιν Γκοουαν και έφτασε τις δέκα σερί ήττες. Έξι σερί Over 2,5 για την Χεμπει η οποία δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία, την ίδια ώρα που η Νταλιαν σκοράρει με ακόμα περισσότερη. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΟΥΧΑΝ-ΣΕΤΖΕΝ OVER 2,5 1,80
ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ-ΓΟΥΧΑΝ ΘΡΙ Τ. GOAL 1,80
ΝΤΑΛΙΑΝ-ΧΕΜΠΕΙ OVER 2,5 1,50

Παρασκήνια

Θέματα