Πεντάδα με απόδοση 15,14

Bet_John 22/04/19 - 09:17

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 15,14…

* Στη Δανία, η Νόρντζελαντ υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε σερί νίκες. Η Κοπεγχάγη μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,93.

* Στο Βέλγιο, η Αντβέρπ φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν έξι σερί over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,76 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Άστον Βίλα υποδέχεται την Μίλγουολ. Οι γηπεδούχοι μετρούν εννέα σερί νίκες, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα τέσσερα ματς. Η Άστον Βίλα μπορεί να μας πληρώσει με τον άσο στο 1,58.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Ντέρμπι φιλοξενεί την ΚΠΡ. Τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έξι over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα τρία στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,65 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Ρέντινγκ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over 3,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 2,5 στο 1,71 έχει αξία.

Παρασκήνια

Θέματα