Τέσσερα over 3,5 και ένα διπλό στο 44,21

Bet_John 25/11/21 - 08:06

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 44,21…

* Για το 2ο όμιλο του Europa League, η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Στουρμ Γκρατς. Στην 3η θέση οι γηπεδούχοι, στο -1 από τη δεύτερη Σοσιεδάδ και στο -3 από την πρωτοπόρο Μονακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις ένα βαθμό μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Η Αϊντχόφεν σκοράρει πολύ εύκολα και μπορεί να βγάλει το over 3,5 στο 2,39.

* Για τον 7ο όμιλο του Europa League, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Σέλτικ. Στην κορυφή οι γηπεδούχοι με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με τρεις βαθμούς περισσότερους από τη 2η Μπέτις και τέσσερις από τους φιλοξενούμενους που είναι στην 3η θέση. Εύκολα μπορεί να ανοίξει το ματς και να περάσει το over 3,5 στο 2,35.

* Για τον 7ο όμιλο του Europa League, η Μπέτις υποδέχεται την Φερεντσβάρος. Στη 2η θέση οι γηπεδούχοι που είναι ένα βαθμό πάνω από την 3η Σέλτικ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Η Μπέτις μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά της Φερεντσβάρος και να βγάλει το over 3,5 στο 2,25.

* Για τον 3ο όμιλο του Conference League, η Ρόμα φιλοξενεί την Ζόρια. ΟΙ γηπεδούχοι είναι στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ και έναν πάνω από τους φιλοξενούμενους. Αμφότερες θέλουν νίκη και το ματς μπορεί να ανοίξει και να περάσει το over 3,5 στο 2,16.

* Για το 2ο όμιλο του Conference League, η Ανόρθωση υποδέχεται την Γάνδη. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση με δύο βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να είναι στην κορυφή με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και στο +3 από τη δεύτερη Παρτιζάν. Η Γάνδη μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,62.

Παρασκήνια

Θέματα