Τετράδα με απόδοση 11.61

Ο Μάγος 2/06/19 - 14:41

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία. Η Αλμπαθέτε διατηρεί λιγοστές ελπίδες για απευθείας άνοδο και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την είσοδό τους στα μπαράζ. Οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη κι εμείς θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο. Στο 1.85 το ΓΚΟΛ.

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία και στον επαναληπτικό αγωνα μπαράζ ανάμεσα σε Πρίμπραμ και Μπρνο, με το πρώτο παιχνίδι να έληξε 3-3. Οι δύο ομάδες σκοράρουν κατα ριπάς. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 11 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κι οι φιλοξενούμενοι 18 στα τελευταία τέσσερα. Θα επιλέξουμε το ΟΒΕΡ 3,5 σε απόδοση 2,25.

Πάμε στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, όπου για μια ακόμα φορά θα εμπιστευτούμε την πρωτοπόρο Βάρμπεργκ. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, διατηρεί το απόλυτο στην έδρα της και αναμένεται να πάρει ακόμα ένα τρίποντο απέναντι στη ΓΚΑΙΣ. Στο 1,55 ο άσσος.

Η τελευταία μας επιλογή έρχεται από τη Β’ Νόρβηγίας και στο παιχνίδι της ΚΦΟΥΜ με τη Νότοντετ. Οι γηπεδούχοι διαητρολυν σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή τους σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που προέρχονται από 3 σερι ήττες. Ο άσσος βρίσκεται στο 1.80.

ΟΙ «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΜΑΛΑΓΑ                   ΓΚΟΛ                1.85

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΜΠΡΝΟ                        ΟΒΕΡ 3,5          2,25

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΑΙΣ                             1                     1.55

ΚΦΟΥΜ – ΝΟΤΟΝΤΕΝ                            1                     1.80

Παρασκήνια

Θέματα