Τετράδα με «Χ» στο 99,62

Νικολαΐδης 22/03/19 - 06:34

Τετράδα «Χ» με συνολική απόδοση 99,62 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία θα επιλέξω σε σύστημα 4/5, προκειμένου να καλύψω το ποντάρισμα μας.

  • Το Μαυροβούνιο φιλοξενεί στην πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 η Βουλγαρία. Φαβορί για την πρωτιά στον συγκεκριμένο όμιλο η Αγγλία, ενώ Βουλγαρία και Μαυροβούνιο αναμένεται να είναι οι δύο χώρες οι οποίες θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο. Πιο ποιοτικό σύνολο αυτό των φιλοξενούμενων, με την ώθηση της έδρας αυτό των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα το «Χ» να αποτελεί την πρώτη σκέψη μου.
  • Με την αναμέτρηση της Φορτούνα Κολωνίας απέναντι στην Αάλεν ανοίγει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής στην 3η κατηγορία της Γερμανίας. Βαθιά βαθμολογική ανάσα χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα πήρε η ομάδα των γηπεδούχων η οποία τρέχει αήττητο σερί, πέντε αγωνιστικών. Στον αντίποδα η Αάλεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και παίζει ίσως και το τελευταίο «χαρτί» της παραμονής. Θα σταθώ στο «Χ».
  • Την Τουρκία υποδέχεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 η Αλβανία. Δύσκολο έργο για τις δύο χώρες, καθώς αναμένεται να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση μαζί με την Ισλανδία, καθώς η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, θεωρείται το μεγάλο και ισχυρό φαβορί για την πρωτιά. Αμφότερες, έχουν παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στην μεταξύ τους κόντρα, περιμένω πως θα πάμε σε ματς σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα να στραφώ στο «Χ».
  • Λουξεμβούργο και Λιθουανία αναζητούν εκκίνηση με το «δεξί» στον 2ο όμιλο, καθώς θεωρούνται τα δύο αουτσάιντερ, πίσω από τις Πορτογαλία, Σερβία και Ουκρανία. Οι γηπεδούχοι έχουν βελτιώσει την εικόνα τους σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο δεν μπορούν να δίδονται φαβορί σε τέτοιες τιμές, την ίδια ώρα που οι Λιθουανοί διαθέτουν ταλέντο και είναι ένα σύνολο, το οποίο δύσκολα δέχεται γκολ. Το «Χ», αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ      Χ             3,23

ΦΟΡΤΟΥΝΑ Κ.-ΑΑΛΕΝ  Χ             3,22

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ         Χ             3,11

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ   Χ             3,08

Παρασκήνια

Θέματα