Τριάδα από το MLS με απόδοση 10,68

Bet_John 13/06/18 - 11:00

Μία τριάδα από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ θα κυνηγήσω σήμερα, με συνολική απόδοση 10,68…

* Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το Τορόντο υποδέχεται την Ουάσινγκτον. Οι γηπεδούχοι μετρούν επτά over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Aνοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,39 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στις ΗΠΑ, το Κολοράντο φιλοξενεί το Σικάγο. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,87 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το Σαν Χοσέ υποδέχεται τη Νιου Ίνγκλαντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους μετρούν δύο over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το Σαν Χοσέ μπορεί να παρασύρει στο ρυθμό του και τη Νιου Ίνγκλαντ, με το over 3,5 στο 2,39 να έχει τύχη.

Παρασκήνια

Θέματα