Τριάδα Colombiana me gustas tu

Southern 17/10/18 - 17:34

Δεν κατάφερε χθες η Κύπρος να εκμεταλλευτεί το γεμάτο απουσιολόγιο της Σλοβενίας, δεχόμενη στο 82’ το γκολ της ισοφάρισης, ενώ την Ιρλανδία μάλλον θα πρέπει να την κοντράρουμε όπου τη βρίσκουμε από ‘δω και πέρα.

Οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης γνωρίζουν ότι τα φαβορί δεν μας αρέσουν καθόλου, αλλά σήμερα θα κάνουμε μία εξαίρεση, καθώς το κουπόνι είναι πολύ μικρό και ελλείψει εναλλακτικών θα ποντάρουμε σε μία τριάδα από την Κολομβία.

Η Τζούνιορ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο τα τελευταία 2-3 χρόνια, καθιστώντας την έδρα της στην Μπαρανκίγια απόρθητο κάστρο. Φέτος διατηρεί το απόλυτο (6 στα 6) στο «Roberto Meléndez» και η περιορισμένων δυνατοτήτων Πατριότας θα υποφέρει εκεί. Η νίκη της Τζούνιορ πληρώνει μόλις 1,37 αλλά ο «άσος» μοιάζει ακλόνητος.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Τσίκο και το αποψινό ματς με την Τζαγκουάρες έχει το χαρακτήρα «τελικού». Το υψόμετρο της Τούνχα, οι «χλωμές» εμφανίσεις της Τζαγκουάρες εκτός έδρας και το μονόπλευρο κίνητρο μας οδηγούν στον «άσο» της Τσίκο που πληρώνει 1,65.

Το μεγαλύτερο ρίσκο της βραδιάς θα το πάρουμε το «διπλό» της αναγεννημένης Μπουκαραμάνγκα, η οποία μπήκε στην οκτάδα και θέλει να εδραιωθεί εκεί. Βαθμούς για το επόμενο πρωτάθλημα μαζεύει η Ατλέτικο Ουίλα, θα ποντάρουμε στο ισχυρότερο «θέλω» των φιλοξενούμενων για το «διπλό» που προσφέρεται στο 2,65.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (17/10)

ΟΥΪΛΑ – ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ (00.00)     2              2,65

ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ (02.00)                1              1,37

ΤΣΙΚΟ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ (04.00)    1              1,65

Παρασκήνια

Θέματα