Φιλόδοξη τριάδα…

Southern 11/10/18 - 17:04

Με ακόμα χαμηλότερο ποντάρισμα συνεχίζουμε σήμερα, καθώς το κουπόνι δεν προσφέρεται για σοβαρό παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η σχετικά πρόσφατη 2η αγωνιστική του Nations League έκρυβε πολλές παγίδες.

Τα Νησιά Φερόες βγάζουν αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο τα τελευταία χρόνια και στην πρεμιέρα του Nations League επικράτησαν 3-1 της Μάλτας στην έδρα τους. Πιο δύσκολο το εμπόδιο του Αζερμπαϊτζάν, ο προπονητής του οποίου δεν δείχνει να παίρνει τόσο σοβαρά τη διοργάνωση και ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Σοβαρό το ρίσκο, αλλά ακόμα πιο δελεαστική η τιμή του «άσου» που κυκλοφορεί στο 2,85.

Η Ρωσία πορεύεται ακόμα με την ψυχολογική ώθηση που της έδωσε η καλή παρουσία της στο Μουντιάλ που φιλοξένησε το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται η αποχώρηση του γερασμένου Ακινφέεβ να της βγει σε καλό. Στη Σουηδία η αναπάντεχη ήττα από την Τουρκία κλόνισε αρκετά το ηθικό όλων και η αποστολή ταξίδεψε στη Ρωσία με κατεβασμένα… αυτιά. Αξίζει το ρίσκο ο «άσος» των Ρώσων στο 2,20.

Φιλικό το Ουαλία – Ισπανία, όμως οι προπονητές των δύο ομάδων μόνο έτσι δεν το βλέπουν. Τόσο ο Γκιγκς, όσο και ο Λουίς Ενρίκε χαρακτήρισαν σημαντικό το παιχνίδι και αναμένεται να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν. Παρά την απουσία του Μπέιλ, οι οικοδεσπότες είναι ικανοί να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ και να… σπρώξουν το αποτέλεσμα προς το Over 2,5 που πληρώνει 1,82.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (11/10)

ΟΥΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (21.45)           Over 2,5               1,82

Ν. ΦΕΡΟΕΣ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ (21.45)     1              2,85

ΡΩΣΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ (22.45)             1              2,20

Παρασκήνια

Θέματα