Τέσσερις προτάσεις από το Μουντιάλ με απόδοση 10,72

Bet_John 26/11/22 - 08:02

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από το Μουντιάλ, με συνολική απόδοση 10,72…

* Για τον 3ο όμιλο, η Αργεντινή αντιμετωπίζει το Μεξικό. Η «αλμπισελέστε» στην πρεμιέρα έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης, αφού ηττήθηκε με 1-2 από την Σαουδική Αραβία. Από την άλλη, το Μεξικό έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Πολωνία, η οποία έχασε πέναλτι με τον Λεβαντόφσκι. Η Αργεντινή αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη και με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, ο άσος στο 1,55 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για τον 4ο όμιλο, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Δανία. Οι «τρικολόρ» στην πρεμιέρα διέλυσαν με ανατροπή 4-1 την Αυστραλία, ενώ η Δανία που έμεινε στο 0-0 με την Τυνησία δεν άφησε καλές εντυπώσεις. Η Γαλλία σκοράρει πιο εύκολα και μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,82.

* Για τον 3ο όμιλο, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Σαουδική Αραβία. Οι Πολωνοί στην πρεμιέρα έμειναν στο 0-0 με το Μεξικό, χάνοντας πέναλτι με τον Λεβαντόφσκι, ενώ η Σαουδική Αραβία έκανε την τεράστια έκπληξη παίρνοντας τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αργεντινή. Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στο συγκεκριμένο ματς, που είναι πιθανό να κινηθεί στα 2 με 3 γκολ, με το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων να το βρίσκουμε στο 1,95.

* Για τον 4ο όμιλο, η Τυνησία αντιμετωπίζει την Αυστραλία. Οι Τυνήσιοι στην πρεμιέρα έμειναν στο 0-0 με την Δανία, ενώ οι Αυστραλοί ηττήθηκαν 1-4 από την Γαλλία. Η Τυνησία αμυντικά είναι δυνατή και το ματς είναι πιθανό να κινηθεί στα 2 με 3 γκολ με απόδοση 1,95.