Υπέρ της διακοπής ο Ντιντιέ Ντεσάμπ

Ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας δεν ενθουσιάστηκε με την εικόνα στην Μπουντεσλίγκα και δικαιολόγησε την οριστική διακοπή της Ligue 1

Betfootball 27/05/20 - 20:42

Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι το μοναδικό από τα λεγόμενα «μεγάλα» που ανακοίνωσαν την οριστική διακοπή της σεζόν. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κλήθηκε να απαντήσει στο… ντιμπέιτ εάν συμφωνεί ή όχι με αυτή την απόφαση.

«Είναι μία απόφαση της κυβέρνησης που μου φαίνεται λογική, σοφή και πρέπει να την αποδεχτούμε», σχολίασε ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας και συνέχισε: «αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και όχι τα κέρδη ή οι οικονομικές απώλειες. Τα πρωταθλήματα που επιστρέφουν το κάνουν κυρίως για αυτό το λόγο. Δείτε τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε Ισπανία και Αγγλία: αυτές οι δύο μεγάλες χώρες σχεδιάζουν την επανεκκίνηση της ισπανικής Λίγκας και της Premier League αλλά αποφάσισαν να μην ξαναρχίσουν τα γυναικεία πρωταθλήματα, όπου ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού είναι μικρότερος».

Στη συνέχεια, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δήλωσε ότι δεν ενθουσιάστηκε από την εικόνα των παιχνιδιών στην Μπουντεσλίγκα: «είδα τα παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα και κάποιες εικόνες μού φαίνεται πως δεν ταιριάζουν η μία δίπλα στην άλλη. Βλέπω παίκτες που παίρνουν μέρος σε έναν αγώνα με διεκδικήσεις, με τάκλιν, με συνεχείς επαφές και μετά βλέπω στην κερκίδα τους αναπληρωματικούς που φορούν μάσκες και είναι σε απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω. Στην κερκίδα το ρίσκο θα είναι μεγαλύτερο; Τι ασυνέπεια είναι αυτή; Δεν μου αρέσει καθόλου».

 

Παρασκήνια

Θέματα