Φεύγει από την Παρί ο Μπουφόν!

"Η περιπέτειά μου έξω από την Ιταλία φτάνει στο τέλος της", σχολίασε ο Ιταλός γκολκίπερ, φωτογραφίζοντας την επιστροφή του στην Πάρμα!

Betfootball 5/06/19 - 19:47

«Ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ είχε γράψει ότι υπάρχουν μόνο δύο μέρη στον κόσμο που οι άνθρωποι μπορεί να είναι ευτυχισμένοι: στο σπίτι και στο Παρίσι. Από σήμερα αυτό ισχύει και για μένα, το Παρίσι θα παραμείνει κατά κάποιο τρόπο πάντα το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ και καλή τύχη», αναφέρει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην δήλωση αποχαιρετισμού στην Παρί Σεν Ζερμέν και συνεχίζει: «η περιπέτειά μου εκτός Ιταλίας τελειώνει σύντομα». Ο 41χρονος Ιταλός γκολκίπερ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που είχε από τους πρωταθλητές Γαλλίας και από την 1η Ιουλίου θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Οι πιθανότητες να κρεμάσει τα γάντια του είναι λίγες, κάτι που φαίνεται και στην ανακοίνωσή του: «η Παρί μου έκανε πρόταση συνεργασίας, αλλά δεν ήμουν έτοιμος να τη δεχτώ. Θέλω να προετοιμαστώ για νέες προσωπικές εμπειρίες και επαγγελματικές προκλήσεις». Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Μπουφόν έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, αλλά αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι της Πάρμα. Εάν ο Μπουφόν σκέφτεται να παίξει μία ακόμα χρονιά, τότε η αγαπημένη του, η πρώτη του αγάπη, η Πάρμα θεωρείται η καλύτερη επιλογή.

«Η Παρί είχε την τιμή να έχει στην ομάδα της τον μεγαλύτερο τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου», γράφει με τη σειρά της σε δική της ανακοίνωση η Παρί και ευχαριστεί τον Μπουφόν για τον έναν χρόνο συνεργασίας.

 

Παρασκήνια

Θέματα