«Ψεύτικη κλήρωση»

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν έδειξε... κίτρινη κάρτα στην UEFA!

Betfootball 20/11/19 - 20:52

Η εθνική Βελγίου περιμένει την κλήρωση του Euro για να μάθει μόνο έναν… αντίπαλο και μάλιστα τον θεωρητικά ασθενέστερο!

Με τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η UEFA για την κλήρωση, το Βέλγιο θα είναι σίγουρα στον 2ο όμιλο του Euro και εκεί θα αντιμετωπίσει τους «οικοδεσπότες» Ρωσία και Δανία που έρχονται από το δεύτερο και το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας αντίστοιχα! Έτσι, το μόνο που περιμένει από την κλήρωση, είναι ο… τέταρτος και θεωρητικά ασθενέστερος αντίπαλος που θα έρθει από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας! Η UEFA έχει θέσει στις προϋποθέσεις της κλήρωσης ότι οι «οικοδεσπότες» θα παίζουν τουλάχιστον δύο παιχνίδια στις έδρες τους. Τα παιχνίδια του 2ο ομίλου είναι προγραμματισμένα για την Αγία Πετρούπολη και την Κοπεγχάγη. Το Βέλγιο θα μπορούσε να αποφύγει αυτή τη διπλή σύγκρουση στις έδρες των αντιπάλων, αλλά έπεσε πάνω στο… απαγορευτικό της συνύπαρξης της Ρωσίας με την Ουκρανία!

«Πρόκειται για μία ψεύτικη κλήρωση, όλο αυτό είναι αστείο», σχολίασε λίγο μετά από το τέλος του ματς με την Κύπρο (όπου το Βέλγιο νίκησε 6-1) το βράδυ της Τρίτης ο Ντε Μπρούιν και συνέχισε: «είναι ντροπή. Για μένα αυτό είναι αλλοίωση του ανταγωνισμού. Το ποδόσφαιρο γίνεται όλο και περισσότερο μόνο μπίζνες».

Εκτός του ότι θα ταξιδέψει σε Ρωσία και Δανία, το Βέλγιο μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις δύο εθνικές στις… έδρες τους.

Παρασκήνια

Θέματα