«Έγινα ο αποδιοπομπαίος τράγος στην Ρεάλ»

"Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο, όλα είναι θέμα χρόνου. Δεν με ενοχλεί το παρατσούκλι "γκόλφερ", μ΄αρέσει κιόλας", σχολίασε ο Γκάρεθ Μπέιλ

Betfootball 5/09/19 - 20:44

Η παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ουαλίας, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα άφηνε το παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Euro 2020, λίγο στον… πάγκο! Ο Ουαλός σούπερ σταρ δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε στην Ρεάλ, αλλά και το μέλλον του. «Έγινα για αρκετό καιρό ο αποδιοπομπαίος τράγος στην Ρεάλ και αυτό δεν ήταν απολύτως δίκαιο», σχολίασε ο Ουαλός σταρ και συνέχισε: «δεν ήταν καν το δυσκολότερο διάστημα που έχω περάσει όμως στο ποδόσφαιρο. Τώρα παίζω ξανά. Δεν μπορώ να πω ότι παίζω ευτυχισμένος, αλλά παίζω και όταν αγωνίζομαι, είμαι επαγγελματίας και πάντα τα δίνω όλα για να νικήσει είτε η ομάδα μου, είτε η πατρίδα μου. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει και περισσότερη αναταραχή. Πιστεύω πως μπορείτε να μιλήσετε και με την Ρεάλ για το θέμα ώστε να καταλήξουμε πιο εύκολα σε κάποιο συμπέρασμα».

Για το… παρατσούκλι «γκόλφερ» που του κόλλησε ο Τιμπό Κουρτουά, ο Μπέιλ δήλωσε ότι όχι μόνο δεν τον ενοχλεί, αλλά του αρέσει κιόλας. «Μίλησα με τον Τιμπό και ξέρω ότι ήταν ένα αστείο. Δεν με ενοχλεί, αντιθέτως μου αρέσει κιόλας. Είμαι γκόλφερ όντως, δεν έχετε δει τις φωτογραφίες; Είναι το χόμπι μου, με χαλαρώνει και είμαι πιο ήρεμος όταν παίζω ποδόσφαιρο. Παίζουν και αρκετοί ακόμα παίκτες, όπως όλοι έχουν και ένα χόμπι. Εγώ έχω χόμπι το γκολφ, μου αρέσει πολύ, αλλά φυσικά το αγαπημένο μου σπορ, αυτό που έγινε και η δουλειά μου, είναι το ποδόσφαιρο».

Παρασκήνια

Θέματα