«Έγινε και θα ξαναγίνει»

Ο Ραμί με τον Παγιέτ είχαν έντονη διαφωνία κατά τη διάρκεια του ματς με την Λάτσιο, αλλά οι δύο άσοι της Μαρσέιγ δεν έδωσαν καμία συνέχεια

Betfootball 26/10/18 - 17:51

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, στις καλύτερες ομάδες και στις καλύτερες παρέες. Μερικές φορές συμβαίνει και σε λιγότερο… αγαπημένες οικογένειες, αλλά το σκηνικό δύο συμπαικτών να έχουν έντονη διαφωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είναι πρωτόγνωρο. Σίγουρα δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα, αλλά όχι πρωτόγνωρο.

Στο τελευταίο επεισόδιο αυτών των διαφωνιών, ο Αμπντέλ Ραμί και ο Ντιμίτρι Παγιέτ κοντραρίστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς με τη Λάτσιο. Τα νεύρα και η απογοήτευση είναι πάντα ένας κακός σύμβουλος, πόσο μάλλον για τους παίκτες της Μαρσέιγ που πέρυσι ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης και φέτοε κινδυνεύουν να μείνουν εκτός συνέχειας από τη φάση ακόμα των ομίλων. Η ήττα από τη Λάτσιο ήταν σχεδόν καταδικαστική για τους Μασσαλούς που έμειναν πολύ πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τους «λατσιάλι».

«Δεν έγινε τίποτα, είναι θέμα μόνο για τις τηλεοράσεις και τα σ@@@περιοδικά», σχολίασε λίγο μετά από ματς ο Ραμί και συμπλήρωσε: «ό,τι έγινε πάντως, ήταν δικό μου λάθος, διότι δεν έπρεπε να διαφωνήσω κατά τη διάρκεια του ματς».

«Απλά συνέβη και θα ξανασυμβεί, πραγματικά δεν είναι τίποτα», προσέθετε από την πλευρά του ο Παγιέτ και συνέχιζε: «πάντα ψάχνουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λύσεις. Δεν είπαμε τίποτα παραπάνω από αυτά που λέμε τον 1,5 χρόνο που είμαστε συμπαίκτες. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν γίνεται να ασχολούμστε μ αυτά. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι».

Παρασκήνια

Θέματα