«Έζησα μία κόλαση στη Γιουνάιτεντ στα 19 μου χρόνια»

Ο Γουίλφριντ Ζαχά πήγε στη Γιουνάιτεντ ως το μεγαλύτερο ταλέντο του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά εκεί τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά

Betfootball 21/09/18 - 21:27

Το καλοκαίρι του 2013 έφτανε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώς ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος αποτελούσε ουσιαστικά μία από τις τελευταίες επιλογές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μεταγραφή είχε κλειστεί από τον χειμώνα και ο Ζαχά έφτασε στη Γιουνάιτεντ μαζί με τον Ντέιβιντ Μόγιες, τον διάδοχο του Φέργκιουσον. Η συνέχεια, όμως, όχι μόνο δεν ήταν καλή, αλλά σχεδόν… καταστροφική. Ο Ζαχά δεν έπαιξε ποτέ στη Γιουνάιτεντ, με τις φήμες ότι βγαίνει με την κόρη του προπονητή να οργιάζουν και να αποτελούν το… λόγο για τον οποίο ο Μόγιες δεν τον χρησιμοποιεί.

«Έζησα πραγματικά μία κόλαση στη Γιουνάιτεντ», αποκάλυψε ο Ζαχά που επέστρεψε στην Κρίσταλ Πάλας και σιγά σιγά επέστρεψε και στη… βιτρίνα της Πρέμιερ Λιγκ: «είχε χρήματα, αλλά ήμουν δυστυχισμένος, είχα κατάθλιψη, ήμουν μόνος μου με τόσα προβλήματα. Η Γιουνάιτεντ δεν μου είχε δώσει καν αυτοκίνητο, όπως σε όλους τους άλλους παίκτες. Ζούσα μία κόλαση και σκεφτόμουν ότι εάν δεν με κάνει αυτό πιο δυνατό, τότε τι άλλο θα μπορούσε να με κάνει δυνατό».

Παρασκήνια

Θέματα