Ένα και να καίει από Τσέλσι και Άρσεναλ

Έτοιμες για τα πιο… δύσκολα που ακολουθούν την επόμενη αγωνιστική! Ο λόγος για την Τσέλσι και την Άρσεναλ που νίκησαν με το ίδιο σκορ (1-0) τις Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ αντίστοιχα για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι πρωταθλητές του Αντόνιο Κόντε πήραν το τρίποντο χάρη σε γκολ του Μάρκος Αλόνσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην εκπνοή του α΄μέρους, ενώ οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στις νίκες (μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και την ήττα από τη Γιουνάιτεντ) με ένα εντυπωσιακό βολέ του Μεσούτ Οζίλ στο 23΄. Στην επόμενη αγωνιστική, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ και η Τσέλσι πάει στο «Γκούντισον Παρκ» όπου την περιμένει η φορμαρισμένη Έβερτον.

Η Κρίσταλ Πάλας με το εντυπωσιακό διπλό στη Λέστερ άνοιξε το δρόμο τόσο στην Χάντερσφιλντ όσο και στη Γουέστ Χαμ. Οι νεοοφώτιστοι του Βάγκνερ πέρασαν με 1-4 από τη Γουότφορντ (68΄ Ντουκουρέ – 6΄ Κατσοούνγκα, 23΄ και 89΄ πεν. Μόουι, 50΄ Ντεπουάτρ) που έπαιζε από το 33΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντίνεϊ. Τα «σφυριά» του Μόγιες με τη σειρά τους, νίκησαν 0-3 τη Στόουκ (19΄ πεν. Νόμπλ, 50΄ Αρναούτοβιτς, 86΄ Σακό), συνέχισαν την ανοδική τους πορεία και αύξησαν ακόμα περισσότερο την πίεση στον Μαρκ Χιουζ.

Η λευκή ισοπαλία της ημέρας ήρθε από την έδρα της Μπράιτον που έχασε πέναλτι στο 36΄ (αστόχησε ο Μάρεϊ) και στη συνέχεια η Μπέρνλι κράτησε εύκολα το μηδέν.

Παρασκήνια

Θέματα