Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Ρεάλ, 2-2 στην Γκλάντμπαχ!

Με... σημαιοφόρο τον Ζοάο Φέλιξ η Ατλέτικο * 2Χ2 η Λίβερπουλ, ματσάρα στο Αταλάντα - Άγιαξ!

Betfootball 28/10/20 - 00:46

Μετά από την εντός έδρας ήττα από την Σαχτάρ, αλλά και τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο “ελ κλάσικο”, η Ρεάλ πήγε στην έδρα της Γκλάντμπαχ, όπου φλέρταρε με τη 2η νίκη, αλλά στην… τελευταία φάση του ματς ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και έσωσε το βαθμό στον 2ο όμιλο που εξελίσσεται σε… θρίλερ! Τα “πουλάρια” προηγήθηκαν με τον Μάρκους (τον γιο του Λιλιάν) Τουράμ στο 33’. Ο Τουράμ έκανε και το 2-0 στο 58΄ και η Ρεάλ ήταν πλέον με την πλάτη στον τοίχο! Στο 87΄ ο Μπενζεμά μείωσε σε 1-2 και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καζεμίρο έγραψε το τελικό 2-0.

Ματσάρα και στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο”, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-2 (29΄ Γιορέντε, 52΄ και 85΄ Ζοάο Φέλιξ – 40΄ Σομποζλάι, 47΄ Μπερίσα) την Σάλτσμπουργκ. Η Ατλέτικο πήρε το πρώτο της τρίποντο και είναι πίσω από την Μπάγερν στον 1ο όμιλο.

Στον 4ο όμιλο, η Λίβερπουλ έκανε το 2Χ2 νικώντας δύσκολα με 2-0 την Μίντιλαντ. Ο Ζότα έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 55΄ και ο Σαλάχ με πέναλτι στις καθυστερήσεις έκανε το τελικό 2-0. Στα… άσχημα νέα από το παιχνίδι, ο Φαμπίνιο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 30΄! Με την αγωνία στο κόκκινο, ο Κλοπ και όλη η Λίβερπουλ περιμένει τα νεότερα από την κατάσταση του Φαμπίνιο, ο οποίος μοιάζει να είναι ο καταλληλότερος για την κάλυψη του τεράστιου κενού που προέκυψε με τον σοβαρό τραυματισμό του Βαν Ντάικ!

Την ίδια ώρα, δύο από τις πιο επιθετικές και θεαματικές ομάδες της Ευρώπης προσέφεραν απολαυστική ισοπαλία. Ο λόγος για την Αταλάντα και τον Άγιαξ που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Ο Άγιαξ προηγήθηκε με πέναλτι του Τάντιτς στο 30΄ και οκτώ λεπτά αργότερα ο Λασινά Τραορέ (που το Σάββατο πέτυχε… πέντε γκολ και έδωσε τρεις ασίστ στο μυθικό 0-13 του Άγιαξ στην Φένλο!), έκανε από κοντά το 0-2! Η Αταλάντα είχε τις απαντήσεις στο β΄ μέρος και τις… εξέφρασε ο Ντουβάν Ζαπάτα! Ο Κολομβιανός φορ μείωσε σε 1-2 στο 54΄ και στο 60΄ έγραψε το τελικό 2-2!

Παρασκήνια

Θέματα