Ήρθε σαν φίλος, φεύγει σαν φίλος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Γιάγια Τουρέ

Betfootball 11/12/18 - 19:46

Άδοξα μεν, αναμενόμενα δε τελειώνει η δεύτερη θητεία του Γιάγια Τουρέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Ολυμπιακό. Ο σπουδαίος Ιβοριανός μέσος έφτασε στον Ολυμπιακό περίπου τέσσερις μήνες πριν, αλλά δεν κατάφερε να πραγματοποίησει τις τεράστιες προσδοκίες των «ερυθρόλευκων» και σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το διαζύγιο. Ο Γιάγια ήρθε σαν ένας φίλος απο τα παλιά που σπεύδει να βοηθήσει σε μία δύσκολη κατάσταση και σε ένα νέο ξεκίνημα. Η αύρα που τον ακολουθούσε ώθησε τον Ολυμπιακό σε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις κόντρα στον Αστέρα, την ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα και πάτησε ξανά στο «Καραϊσκάκης». Ο χρόνος όμως περνάει, οι εμπειρίες και οι γνώσεις του Γιάγια είναι πολύτιμες, αλλά η μπάλα συνεχίζει να τρέχει και όσο αλλάζει ο τρόπος του παιχνιδιού, τόσο τρέχει πιο γρήγορα. Με το τεράστιο ταλέντο του, υπήρξαν ελπίδες ότι θα κάνει ακόμα και τώρα τη διαφορά στα ελληνικά γήπεδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Μετά από ελάχιστες συμμετοχές στον Ολυμπιακό, ο Γιάγια θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο άφησε ανοιχτή την πόρτα του για τον Γιάγια, αλλά ουσιαστικά προαναγγέλει στην ανακοίνωση του διαζυγίου και μία μελλοντική συνεργασία.

Ο Γιάγια ήρθε σαν φίλος και φεύγει σαν φίλος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν.

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν»

Παρασκήνια

Θέματα