«Ίδρωσε», αλλά ετοιμάζεται για το τρίτο σερί η Ρεάλ (video)

Η «βασίλισσα» αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μπάγερν και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης «σφράγισε» δύσκολα την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία είχε ευκαιρίες για να κάνει το 2-3 και να πάρει αυτή το εισιτήριο για το Κίεβο. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της 2-1 στο Μόναχο την περασμένη εβδομάδα και στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του τρίτου σερί Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Βαυαρούς αφού μόλις στο 3’ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Κίμιχ, έπειτα από κακό διώξιμο του Ράμος. Η απάντηση όμως της «βασίλισσας» ήταν άμεση φτάνοντας στην ισοφάριση στο 11’, όταν ο Μαρσέλο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπενζεμά με κεφαλιά έστειλει τη μπάλα στα δίχτυα οτυ Ούρλαϊχ για το 1-1.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το παιχνίδι στη συνέχεια, με τη Ρεάλ να κρατάει μακριά από την εστία της τη Μπάγερν, μέχρι το 33’, όταν οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 1-2, με τον Λεβαντόφσκι να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, να επιχειρεί το σουτ, τη μπάλα να παίρνει ύψος και τον Χάμες Ροντρίγκες σε κενή εστία μέσα από τη μεγάλη περιοχή να πλασάρει άουτ.

Οι Βαυαροί δικαιούνται να… φωνάζουν όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κίμιχ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μαρσέλο, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μόλις στα 22 δευτερόλεπτα, ο Τολισό γύρισε τη μπάλα στον Ούρλαϊχ, ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και ο Μπενζεμά σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1. Στο 54’ ο Ρονάλντο έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 3-1 από πολύ κοντά, με τη Μπάγερν να φτάνει στην ισοφάριση στο 63’, με σουτ του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην ομάδα που ανήκει.

Οι Βαυαροί άγγιξαν το 2-3 και την πρόκριση στο 74’ με τον Τολισό να κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Νάβας να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Η Μπάγερν πίεσε στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 2-2 να δίνει την πρόκριση στη Μπάγερν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Μαρσέλο, Ράμος, Βαράν, Κόβατσιτς (73’ Κασεμίρο), Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο (87’ Νάτσο), Λούκας Βάσκεθ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (72’ Μπέιλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ούρλαϊχ, Κίμιχ, Αλάμπα, Χούμελς, Ζούλε, Τιάγκο Αλκάνταρ, Τολισό (75’ Βάγκνερ), Χάμες Ροντρίγκες (83’ Χάβι Μαρτίνεθ), Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

Παρασκήνια

Θέματα