Αγνοείται μία ολόκληρη ομάδα στην Ταϋλάνδη!

Betfootball 27/06/18 - 16:43

Μεγαλώνουν η ανησυχία και η αγωνία στην Ταϊλάνδη, για την τύχη μιας ολόκληρης ομάδας αγοριών, ηλικίας μεταξύ 11 και 15 ετών, που αγνοούνται μετά από μια ανεπιτυχή πεζοπορία σε μια αδιαπέραστη περιοχή της χώρας, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι νέοι παίκτες και ο προπονητής τους βρίσκονται μέσα σε μια σπηλιά στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι, παγιδευμένοι εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που πλήττουν την Ταϊλάνδη. Οι έρευνες διεξάγονται για 5 ημέρες και με την πάροδο των ωρών οι πιθανότητες διάσωσης της ομάδας μειώνονται λόγω έλλειψης τροφής και οξυγόνου μέσα στο σπήλαιο.

Όπως αναφέρεται, η ομάδα  των νέων, επέστρεφε από ένα παιχνίδι στην βόρεια Ταϊλάνδη. Πριν την επιστροφή, τα αγόρια και ο προπονητής τους, αποφάσισαν να εξερευνήσουν μια σπηλιά, όπου η πρόσβαση απαγορεύεται στη διάρκεια αυτής της περιόδου, λόγω των ξαφνικών βροχών που προκαλούν πλημμύρες και χείμαρρους λάσπης. Μια ξαφνική βροχή τους εγκλώβισε. Εκατοντάδες άτομα ασχολούνται με την έρευνα. Το Πολεμικό Ναυτικό και οι ομάδες των δυτών που βρίσκονται εκεί δεν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στο σπήλαιο λόγω της μάζας λάσπης που υπάρχει.

Η έρευνα συνεχίζεται χωρίς διακοπή για 5 ημέρες, αλλά και χωρίς αποτέλεσμα. Σε μια προσπάθεια να υπάρξει οξυγόνο στο εσωτερικό του σπηλαίου,  επιχειρήθηκαν να δημιουργηθούν ρωγμές στην επιφάνεια, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει κανένα σήμα.

Η ιστορία, όπως ήταν φυσικό, ευαισθητοποίησε ακόμη και τον βασιλιά Βαϊραλονγκόρν, ο οποίος με μήνυμά του στην εθνική τηλεόραση, εξέφρασε την υποστήριξή του προς τις οικογένειες των αγοριών.

Παρασκήνια

Θέματα