Ανίκητη η Ίντερ, πλησιάζει στην τετράδα η Νάπολι!

Η Νάπολι με την Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο μεγάλο ντέρμπι

Betfootball 19/04/21 - 00:08

Γνώρισε απώλειες μεν, συνεχίζει ακάθεκτη για τον τίτλο δε! Η Ίντερ έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Νάπολι και παρότι η διαφορά από την 2η Μίλαν μειώθηκε στους 9 βαθμούς, οι «νερατζούρι» του Κόντε είναι σχεδόν αδύνατο όχι μόνο να κινδυνεύσουν, αλλά και να μετατρέψουν σε… θρίλερ το φινάλε!

Η Νάπολι προηγήθηκε στο 36΄ με αυτογκόλ του Χαντάνοβιτς που σε ένα εύκολο γύρισμα του Ινσίνιε μπερδεύτηκε με τον Ντε Βράι σε μία φάση για τα… περίεργα στο τέλος της σεζόν. Η Ίντερ ισοφάρισε στο 55΄ με τον Έρικσεν. Οι «παρτενοπέι» του Γκατούσο είναι στο -2 από την 4η θέση στην οποία είναι η Γιουβέντους και δείχνουν αποφασισμένοι στην τελική ευθεία να διεκδικήσουν και φέτος το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί η Ίντερ να έχει καθαρίσει ουσιαστικά τον τίτλο, αλλά η μάχη για την τετράδα αναμένεται να σπάσει καρδιές.

Αυτή που έχασε έδαφος για την τετράδα, είναι η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» πήγαν στην έδρα της Τορίνο με το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ στις αποσκευές της. Εκεί όμως, ηττήθηκε 3-1 με ανατροπή (57΄ Σανάμπρια, 71΄ Τζάτζα, 90+2΄ Ρινκόν – 3΄ Μπόρχα Μαγιοράλ) και έμεινε στο -6. Από την άλλη πλευρά, η “γκρανάτα” πήρε σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια παραμονής.

Παρασκήνια

Θέματα