Ανατροπή στο… 90΄ για Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα!

Οι δύο παίκτες μένουν (μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον) στην Γιουβέντους! Μένει με Λο Σέλσο η Τότεναμ, ξεμένει από φορ η Γιουνάιτεντ!

Betfootball 8/08/19 - 18:16

Δεν φεύγει κανείς από την Γιουβέντους! Τουλάχιστον προς το παρόν και τουλάχιστον όχι με προορισμό την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ! Η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της αγοράς έχει ξεκινήσει και οι τρεις παίκτες της Γιουβέντους που ενδιέφεραν «ζεστά» ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ παραμένουν στο Τορίνο. Η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή ανατροπή έγινε (ξανά) στην υπόθεση του Πάουλο Ντιμπάλα! Ο «λα χόγια» εμφανίστηκε μία ανάσα από την Τότεναμ, αλλά η Γιουβέντους την τελευταία στιγμή αρνήθηκε να τον πουλήσει! Έτσι η Τότεναμ που πήγαινε για ένα εκπληκτικό νταμπλ μεταγραφών, έμεινε με τον Λο Σέλσο και τον Ράιαν Σεσενιόν που έχουν κλείσει και αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς από την άλλη πλευρά, έφτασε κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύο… φορές, αλλά και τις δύο έμεινε στο Τορίνο. Την πρώτη φορά μαζί με τον… Ντιμπάλα για την τράμπα με τον Λουκάκου και την δεύτερη πριν από λίγες ώρες, όταν ξεκίνησε… μόνος του πλέον για να καλύψει το μεγάλο κενό στην κορυφή της επίθεσης. Οι δύο μεταγραφές ακυρώθηκαν και οι παίκτες μένουν στην Γιουβέντους. Ίσως όμως, ακολουθήσουν άλλον προορισμό, αφού η αγορά παραμένει ανοιχτή σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Παρασκήνια

Θέματα