«Αν επεδίωκα κάρτα, θα το έκανα στους ομίλους»!

"Το φάουλ ήταν αναπόφευκτο εκείνη τη στιγμή και σε εκείνο το σημείο", λέει ο Σέρχιο Ράμος για την επίμαχη κίτρινη που δέχτηκε στο ματς με τον Άγιαξ

Betfootball 15/02/19 - 20:50

Εντάξει, το ότι ο Σέρχιο Ράμος έκανε φάουλ και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, δεν θα έπρεπε να… ξαφνιάζει κανέναν. Ούτε και να αποτελεί θέμα συζήτησης. Όταν όμως λίγα λεπτά πριν «πιάνεται» από τις κάμερες να ρωτάει προς τον πάγκο εάν πρέπει να πάρει… κάρτα, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και είναι διαφορετικά, διότι με την Ρεάλ να είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η παρουσία του στην ρεβάνς του 1-2 στην Ολλανδία να μην είναι αναγκαία όσοι τίποτα άλλο, ο Ράμος δέχθηκε τελικά την κίτρινη κάρτα στο 89΄. Αυτή ήταν η τρίτη του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και θα χάσει τη ρεβάνς, αλλά μετά επιστρέφει με την πλάτη… άδεια από κάρτες για την συνέχεια! Εάν θα επιστρέψει δηλαδή, διότι η UEFA έχει ανοίξει σχετικό… φάκελο και η τιμωρία του αρχηγού για «σκόπιμη κάρτα» μπορεί να φτάσει και τις δύο αγωνιστικές.

«Είμαι πολύ έκπληκτος με όλο αυτό», σχολίασε ο Ράμος για την νέα θύελλα που έχει προκαλέσει και συνέχισε: «εάν ήθελα να πάρω σκόπιμα την κάρτα, θα το έκανα στα τελευταία παιχνίδια του ομίλου, όταν είχαμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Θα μπορούσα να το κάνω με την Ρόμα ή ακόμα και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Φανταστείτε ότι σε εκείνο το ματς είχα μείνει εκτός αποστολής. Εάν θέλαμε κάτι τέτοιο, θα το κάναμε σε εκείνο το παιχνίδι. Ναι, το φάουλ που έκανα ήταν εσκεμμένο, καθώς ήταν και επιβεβλημένο. Σε εκείνο το σημείο και σε εκείνη την χρονική στιγμή, έπρεπε να σταματήσω τον αντίπαλό μου. Δεν ήθελα να πάρω κάρτα…»!

Παρασκήνια

Θέματα