«Αυτοκτονία» για την Ίντερ, 1-1 με την Λέτσε

Στο 1-1 Μπολόνια και Βερόνα, στο 2-2 Μπρέσια και Κάλιαρι

Τεράστια γκέλα για την Ίντερ, η οποία έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Λέτσε που είναι ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ερχόταν από τέσσερις σερί ήττες, με τους «νερατζούρι» να είναι ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους που μπορεί να πάει στο +4 αν νικήσει το βράδυ της Κυριακής την Πάρμα εντός έδρας. Η Ίντερ προηγήθηκε στο 69’ με τον Αλεσάντρο Μπαστόνι, όμως η Λέτσε έφτασε στην ισοφάριση στο 76’ με τον Μανκόσου.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Μπολόνια με την Βερόνα που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Ματία Μπάνι, όμως ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 68’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο 82’ ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1 με τον Φάμπιο Μπορίνι.

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν η Μπρέσια με την Κάλιαρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Ζοάο Πέδρο, με τους γηπεδούχους που είναι στο -1 από τις θέσεις παραμονής να ισοφαρίζουν στο 27’ με τον Τορεγκρόσα. Ο ίδιος παίκτης στο 49’ γύρισε το ματς σε 2-1, με την Κάλιαρι να ισοφαρίζει σε 2-2 με εκτέλεση πέναλτι του Ζοάο Πέδρο. Η Μπρέσια τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 82’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Παρασκήνια

Θέματα