Γιόρτασε και η Αταλάντα στη φιέστα της Γιουβέντους!

Η ομάδα του Γκασπερίνι έφυγε με το 1-1 από το Τορίνο και έχει στα χέρια της όχι την... 4η, αλλά την 3η θέση, καθώς την ίδια ώρα η Νάπολι διέλυε την Ίντερ με 4-1!

Betfootball 19/05/19 - 23:36

Όλοι ικανοποιημένοι στο Τορίνο! Στη φιέστα της Γιουβέντους για το 8ο πρωτάθλημα και το «αντίο» των Μάσιμο Αλέγκρι και Αντρέα Μπαρτζάλι, συμμετείχε και η Αταλάντα! Η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι δεν επηρεάστηκε από την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από την Λάτσιο και πήρε τον χρυσό βαθμό που ήθελε με το 1-1! Η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 33΄ με τον Ίλισιτς και η Γιουβέντους ισοφάρισε με τον Μάντζουκιτς στο 80΄.

Την ίδια ώρα, η αδιάφορη βαθμολογικά Νάπολι διέλυε με 4-1 την Ίντερ που καιγόταν τουλάχιστον για έναν βαθμό. Οι «παρτενοπέι» άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με βολίδα του Ζιελίνσκι και στο 61΄ ο Μέρτενς έκανε το 2-0. Ο Βέλγος έδωσε τη σκυτάλη των γκολ στον Φαμπιάν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές (71΄ και 78΄) για το 4-0! Το μόνο που κατάφερε η Ίντερ, ήταν να πετύχει το γκολ της (χαμένης) τιμής με πέναλτι του Ικάρντι στο 81΄.

Με αυτά τα αποτελέσματα, η Αταλάντα (υπερισχύει στην ισοβαθμία) και η Ίντερ ισοβαθμούν με 66 βαθμούς και ακολουθεί η Μίλαν με 65!

Παρασκήνια

Θέματα