Γκολ εσείς, γκολ κι εμείς!

Η Άρσεναλ προηγήθηκε δύο φορές στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε και τις δύο φορές με γρήγορες απαντήσεις!

Betfootball 6/12/18 - 00:39

Λάθη, ένταση, κίτρινες κάρτες και τέσσερα γκολ! Το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ τα είχε όλα εκτός από… νικητή! Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους «κανονιέρηδες» του Έμερι να συνεχίζουν το σερί τους. Ο βαθμός της Άρσεναλ είναι σίγουρα θετικός, αλλά με την εξέλιξη που είχε το ματς,  η ισοπαλία αφήνει στον Έμερι και… γλυκόπικρη γεύση, αφού η ομάδα του μπορούσε να πάρει αυτό το ματς. Ο Ζοσέ Μουρίνιο από την πλευρά του, μπορεί να μην κέρδισε, αλλά δεν έχασε αυτό το ντέρμπι που είχε εξελιχθεί σε έναν ακόμα… τελικό για την παραμονή του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Αυτό πάντως, δεν τον σταμάτησε από μία κίνηση ισχύος, αφήνοντας εκτός εντεκάδας τους Πογκμπά και Λουκάκου, ενώ νοκ άουτ ήταν έτσι κι αλλιώς και ο Αλέξις Σάντσες!

Παρόλα αυτά, η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, με την Άρσεναλ να είναι επιφυλακτική. Με το πέρασμα των πρώτων λεπτών όμως, οι «κανονιέρηδες» πήραν μέτρα στο ματς και στο 26΄ άνοιξαν το σκορ με τον Μουστάφι και την βοήθεια του… Ντε Χέα, ο οποίος έχασε μέσα από τα χέρια του την μπάλα σε κεφαλιά του Γερμανού αμυντικού. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μαρσιάλ ισοφάρισε σε 1-1 και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο 65΄ ο Έμερι έριξε στο ματς τον Λακαζέτ (στη θέση του Αϊβόμπι) και τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος σκόραρε για το 1-2! Η χαρά των «κανονιέρηδων» όμως, αυτή τη φορά κράτησε ακόμα λιγότερο. Για την ακρίβεια, 13 δευτερόλεπτα μετά από την σέντρα, όσα δηλαδή χρειάστηκε να σκοράρει ο Λίνγκαρντ που έπιασε ανοργάνωτη ακόμα την Άρσεναλ!

Παρασκήνια

Θέματα