Γκολ… μισός τίτλος από τον Πάκο Αλκάθερ!

Με δύο γκολ του Ισπανού στο 90΄ και στο 93΄, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε 2-0 την Βόλφσμπουργκ και πήγε στο +2 από την Μπάγερν!

Betfootball 30/03/19 - 18:32

Ένα ακόμα θρίλερ είχε ευχάριστο τέλος για την Ντόρμτουντ με τον ήρωα της τελευταίας στιγμής να χτυπάει ξανά! Ο Πάκο Αλκάθερ, ο Ισπανός… Σόλσκιερ της Ντόρτμουντ, πέτυχε δύο γκολ από το… 89΄ και μετά και χάρισε μία πολύ σπουδαία νίκη στην ομάδα του Λουσιέν Φαβρ επί της Βόλφσμπουργκ. Ή μάλλον επί της Βόλφσμπουργκ και της… Μπάγερν, που ην ίδια ώρα έπαιζε στην Φράιμπουργκ και άφηνε δύο βαθμούς!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο διεκδικητές του τίτλου θα πήγαιναν ισόβαθμοι στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο Μόναχο, ο «Πάκμαν» της Ντόρτμουντ είχε και πάλι στη λύση. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90΄ άνοιξε το σκορ και προκάλεσε… έκρηξη ενθουσιασμού στο «κίτρινο τείχος» και σε όλο το Ντόρτμουντ! Ο ενθουσιασμός έφερε και το δεύτερο γκολ λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή, με τον Πάκο Αλκάθερ να κάνει το 2-0, ολοκληρώνοντας την αντεπίθεση που άνοιξε ο Σάντσο! Με αυτό το τρίποντο και τις απώλειες της Μπάγερν, η Ντόρτμουντ πάει το επόμενο Σάββατο στη σύγκρουση τίτλου με τους Βαυαρούς, έχοντας διαφορά δύο βαθμών!

Πάνω από όλα όμως, το τρίποντο ήταν το καλύτερο δώρο στον Μάρκο Ρόις για την γέννηση του παιδιού του σχεδόν στη… διάρκεια του ματς! Λόγω των ευχάριστων νέων, ο αρχηγός της Ντόρτμουντ απουσίασε από το παιχνίδι, αλλά οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του κάνουν ακόμα πιο ευτυχισμένη την σημερινή ημέρα!

Παρασκήνια

Θέματα