Γλίτωσε τον διασυρμό, αλλά όχι από την (πρώτη) ήττα! (videos&pics)

Η Λεβάντε έσπασε το αήττητο της Μπαρτσελόνα, νικώντας με το εντυπωσιακό 5-4! * Χωρίς τον Μέσι οι "μπλαουγκράνα" που βρέθηκαν να χάνουν και με... 5-1!

Betfootball 13/05/18 - 23:53

Η Λεβάντε έσπασε το αήττητο της Μπαρτσελόνα και της στέρησε το όνειρο και το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος χωρίς να γνωρίσει ήττα! Οι «μπλαουγκράνα» πήγαν στο «Σιουτάτ» της Βαλένθια χωρίς τον Λιονέλ Μέσι και το πλήρωσαν με την πρώτη τους φετινή ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα! Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ έγινε η πρώτη ομάδα που νικάει φέτος την Μπαρτσελόνα, επίτευγμα που το έκανε και με εντυπωσιακό σκορ! Οι γηπεδούχοι νίκησαν 5-4 σε ένα άκρως τρελό παιχνίδι, που προσέφερε πλούσιο θέαμα! Για την Μπαρτσελόνα, πάντως, θύμισε για λίγο… Ρώμη και Ρόμα (αν και δεν υπήρχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον), αφού βρέθηκε να χάνει ακόμα και με… 5-1!

Δίκαιοι απολύτως οι πανηγυρισμοί

Η αντεπίθεσή της στο τέλος, ήταν αρκετή για να γλιτώσει τον διασυρμό, αλλά όχι και την πρώτη ήττα!Μεγάλοι πρωταγωνιστές του ματς ήταν ο Εμάνουελ Μπόατενγκ που πέτυχε χατ τρικ για τη Λεβάντε και ο Φιλίπε Κουτίνιο που πήρε τα ηνία από τον Λιονέλ Μέσι και πέτυχε επίσης τρία γκολ!!!

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε πολύ καλό κλίμα και με την γηπεδούχο Λεβάντε να κάνει το καθιερωμένο pasillo στους πρωταθλητές… Στη  συνέχεια, όμως, θα τους πλήγωναν!

«Περάστε, περάστε…»

Η Λεβάντε άνοιξε το σκορ μόλις στο 9΄ με τον Εμάνουελ Μπόατενγκ δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις της και στο 30΄ ο Γκανέζος στράικερ έκανε και το 2-0! Ο Κουτίνιο μείωσε σε 2-1 και… ηρέμησε κάπως την Μπαρτσελόνα, αλλά η συνέχεια ήταν πολύ άσχημη για τους «μπλαουγκράνα» και ονειρική για τους γηπεδούχους. Με την έναρξη του β΄ μέρους, ο Ενις Μπαρντί έκανε το 3-1 και στο 49΄ ο Μπόατεγνκ με το τρίτο δικό του γκολ έγραψε το 4-1! Η Μπαρτσελόνα παρακολουθούσε συγκλονισμένη τα όσα γινόταν στο γήπεδο και στο 56΄ ο Μπαρντί με το δεύτερο δικό του γκολ έστειλε τον δείκτη του σκορ στο εντυπωσιακό 5-1!!!

Ο Ινιέστα αποθεώθηκε και στο γήπεδο της Λεβάντε!

Τρία λεπτά αργότερα, ο Κουτίνο μείωσε ξανά σε 5-2 και στο 64΄ ολοκλήρωσε το δικό του χατ τρικ κάνοντας το 5-3! Το τελικό 5-4 για την Μπαρτσλεόνα το πέτυχε ο Λουίς Σουάρες με πέναλτι στο 71΄!

Παρασκήνια

Θέματα