Γράφτηκε ο τραγικός (μισός) επίλογος στο θρίλερ…

Η σορός του Εμιλιάνο Σάλα ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους

Betfootball 8/02/19 - 19:08

Το τέλος που όλοι φοβόντουσαν, ο επίλογος που όλοι υποψιάζονταν, αλλά κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει και όλοι είχαν την ελπίδα της διάψευσης. Ο τραγικός επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Εμιλιάνο Σάλα από τις 21 Ιανουαρίου με το μικρό αεροσκάφος από την Νάντη στο Κάρντιφ γράφτηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Οι Αρχές ενημέρωσαν ότι ανέσυραν το άψυχο κορμί που είχε βρεθεί στα συντρίμμια του αεροσκάφους και η ταυτοποίηση έδειξε ότι πρόκειται για τον Εμιλιάνο Σάλα. Έτσι γράφτηκε ο μισός επίλογος και ήταν δυστυχώς τραγικός. Το ίδιο τραγικός (και μακάρι να διαψευστούμε) αναμένεται να είναι και ο άλλος μισός επίλογος, αυτόν που αφορά στον πιλότο του αεροσκάφους, Ντέιβιντ Ιμπότσον.

«Η οικογένεια του Εμιλιάνο ίσως ηρεμήσει λίγο τώρα, ήταν πολύ δύσκολο αυτό, τουλάχιστον τώρα ξέρουν τι ακριβώς έγινε. Το φοβόμασταν όλοι, αλλά είναι αλλιώς όταν σου το ανακοινώνουν. Δυστυχώς χάθηκε η τελευταία ελπίδα για όλους όσους πίστευαν στο θαύμα», ανέφερε ο τεχνικός της Κάρντιφ, Νιλ Γουόρνοκ και συνέχισε: «εύχομαι στην οικογένεια και στους φίλους του Εμιλιάνο δύναμη και κουράγιο, όπως και στην οικογένεια του πιλότου, Ντέιβιντ Ίμποτσον».

Ο πρόεδρος της Κάρντιφ από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι δεν υποστήριξε ότι δεν θα πληρώσει την Ναντ για την μεταγραφή του 28χρονου Αργεντινού και τώρα που τελείωσαν όλα οριστικά, θα ακολουθήσουν οι δόσεις στους προβλεπόμενους χρόνους.

Στην άλλη πλευρά της τραγωδίας, στην Ναντ, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου ανέφερε ότι ο σύλλογος θα αποσύρει από την ομάδα το Νο9, το οποίο φορούσε ο Σάλα από το 2015.

Παρασκήνια

Θέματα