Δανείζεται τον Οντριοθόλα από την Ρεάλ η Μπάγερν!

Η Σεβίλλη με την Μπιλμπάο μπήκαν... σφήνα στην κούρσα της διεκδίκησης του 24χρονου μπακ, αλλά η Μπάγερν έχει δυνατό προβάδισμα

Ο Χάνσι Φλικ ψάχνει έναν αξιόπιστο δεξιό μπακ, έτσι ώστε να μονιμοποιήσει τον Κίμιχ στη μεσαία γραμμή. Οι πρώτες επιλογές της Μπάγερν φαινόταν να ήταν ο Ζοάο Κανσελό και ο Ασράφ Χακίμι. Ο Κανσελό πήγε το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Σίτι από την Γιουβέντους, αλλά στους «πολίτες» δεν έχει καταφέρει να λογίζεται ακόμα ως βασικός, με τον Κάιλ Γουόκερ να κρατάει δικαίως τη φανέλα στο… σπίτι του. Ο Χακίμι από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν πήγε να τον… κλέψει. Ο νεαρός Μαροκινός φουλ μπακ κάνει και φέτος εκπληκτικές εμφανίσεις, ενώ πριν από λίγες ημέρες πήρε το βραβείο του καλύτερου Νέου Αφρικανού παίκτη. Η Ντόρτμουντ με την Ρεάλ πάντως, βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις για το μέλλον του παίκτη και δεν αποκλείεται οι Βεστφαλοί να καταφέρουν να τον κρατήσουν μόνιμα στην ομάδα. Ακόμα και αυτό όμως, φαντάζει δύσκολο. Η περίπτωση να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ για άλλη ομάδα, θεωρείται προς το παρόν αδύνατη.

Έτσι, οι Βαυαροί στράφηκαν σε έναν άλλο παίκτη της «βασίλισσας». Ο νέος εκλεκτός του Φλικ φέρεται να είναι ο Άλβαρο Οντριοθόλα. Ο 24χρονος Βάσκος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ζιντάν και μέχρι στιγμής αγωνίζεται μόνο στα παιχνίδια με εκτεταμένο ροτέισον ή σε αυτά που απουσιάζει ο Ντάνι Καρβαχάλ. Η Ρεάλ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ έναντι 40εκ. ευρώ. Ενώ η μετακίνηση του παίκτη στην Μπάγερν φέρεται να είναι στο τελικό στάδιο, η Σεβίλλη (του Ζουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος τον είχε πάρει και στην Ρεάλ) και η Μπιλμπάο μπήκαν σφήνα και έκαναν πρόταση στην Ρεάλ! Το πλεονέκτημα των δύο ομάδων είναι η παραμονή στην Ισπανία, αλλά η Μπάγερν έχει πλέον τον πρώτο λόγο και εν αποκλείεται ο δανεισμός να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Παρασκήνια

Θέματα