«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ντέλε Άλι»

Ο 24χρονος Άγγλος πάντως, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια

Betfootball 16/09/20 - 21:11

Τα σχόλια περί… τεμπελιάς στο παιχνίδι με την Έβερτον και κυρίως στον τομέα του πρέσινγκ, ήταν σίγουρο ότι θα προκαλέσουν μπελάδες στον Ζοσέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο αρκετοί παίκτες του ενοχλήθηκαν από τα σχόλια του προπονητή τους και αρκετοί από αυτούς απάντησαν, λέγοντας ότι έδωσαν τα πάντα στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Αυτός που φέρεται να ενοχλήθηκε περισσότερο, ήταν ο Ντέλε Άλι, ο οποίος αντικαταστάθηκε άλλωστε στο ημίχρονο. Από την επόμενη μέρα κιόλας, τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον 24χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό εμφανίστηκαν στον Τύπο. Το όνομα του Ντέλε Άλι είναι στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ και την απόκτηση του Σέρχιο Ρεγκιλόν που την περασμένη σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα παίζοντας δανεικός στην Σεβίλλη!

Μετά από αρκετές ημέρες φημών, ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι πίσω από την αλλαγή του Ντέλε Άλι στο ημίχρονο δεν κρύβεται καμία… ιστορία. «Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κάνω αλλαγή στο ημίχρονο», σχολίασε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για το Γιουρόπα Λιγκ και συνέχισε: «ο Ντέλε είναι πολύ καλό παιδί και ευγενικό. Στην αντίδρασή του δεν είδα καμία ασυνήθιστη συμπεριφορά, ήταν φυσικά λυπημένος. Αλλά όταν κάνω αλλαγή, είτε είναι στο ημίχρονο, είτε πιο νωρίς, δεν είναι προσωπικό με κανέναν παίκτη, είναι για το καλό της ομάδας. Το ίδιο συνέβη και τώρα…».

Ο Έρικ Ντάιερ από την πλευρά του, σχολίασε για το ίδιο θέμα: «όχι ο Ντέλε δεν έχει πρόβλημα. Εγώ έγινα αλλαγή στο… 25΄ ή 30΄ενός παιχνιδιού (στο ματς με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ!), αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο και στα παιχνίδια. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και καταλαβαίνουμε».

Παρασκήνια

Θέματα