Διέλυσε την Μίλαν και έκανε άλμα τίτλου!

Ολοταχώς για τον τίτλο η Ίντερ του Κόντε που νίκησε 0-3 τους "ροσονέρι" στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής και πήγε στο +4!

Betfootball 21/02/21 - 18:04

Στο +4 με τριάρα και θρίαμβο στο ντέρμπι! Η Ίντερ διέλυσε 0-3 την Μίλαν στο μεγάλο «ντέρμπι ντέλα Μαντονίνα» του Μιλάνου και του ιταλικού ποδοσφαίρου και έκανε τεράστιο άλμα για την κατάκτηση του τίτλου! Με αυτό το τρίποντο, οι ¨νερατζούρι» του Κόντε άνοιξαν τη διαφορά στο +4 από την 2η Μίλαν και πλέον έχουν την κατάσταση στα πόδια τους…

Η… καλή μέρα φάνηκε από το ξεκίνημα για την Ίντερ, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄. Ο Λουκάκου «κουβάλησε» την μπάλα σε μία γρήγορη αντεπίθεση, κατάφερε με διπλή προσπάθεια να βρει τον Λαουτάρο Μαρτίνες στη μικρή περιοχή και ο Αργεντινός με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1! Μετά από το γκολ η Μίλαν προσπάθησε με υπομονή και επιμονή να απειλήσει, αλλά οι καλύτερες (λίγες όμως) ευκαιρίες ήταν και πάλι για την Ίντερ.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, οι «ροσονέρι» και ειδικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έμοιαζαν… αφιονισμένοι για το γκολ της ισοφάρισης. Έπεσαν όμως πάνω στον εκπληκτικό Χαντάνοβιτς που στα πρώτα δύο λεπτά της επανάληψης έκανε τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις (δύο απανωτές σε κεφαλιές του Ιμπραΐμοβιτς και μία σε σουτ του Τονάλι) και κράτησε το 0-1! Αφού έβγαλε το πολύ δύσκολο πεντάλεπτο του β΄ μέρους, η Ίντερ άρχισε και πάλι να ισορροπεί και στο 57΄ ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε από κοντά για το 0-2! Αυτή τη φορά ο Λαουτάρο μετέτρεψε σε γκολ το γύρισμα του Πέρισιτς σε μία αντεπίθεση που έβγαλε αυτή τη φορά ο Έρικσεν! Οι «νερατζούρι» είχαν πάρει φόρα και στο 66΄ ο Λουκάκου με ένα προσωπικό γκολ έγραψε το τελικό 0-3 και σφράγισε το θρίαμβο της ομάδας του Κόντε.

Εκτός από τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την 2η Μίλαν, η Ίντερ έχει και ένα (ανεπιθύμητο πάντως) ακόμα πλεονέκτημα. Το πλεονέκτημα αυτό είναι ότι έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Παρασκήνια

Θέματα